spot_img
AcasăAdministrațieCURĂȚENIE BAIA MARE - Amplă acțiune de igienizare în cartierul Săsar din...

CURĂȚENIE BAIA MARE – Amplă acțiune de igienizare în cartierul Săsar din municipiu

DISTRIBUIȚI

O amplă acțiune de salubrizare a cartierului Săsar a fost efectuată în 29 martie de către angajații Serviciilor Utilități Publice și Ambient Urban din cadrul Autorității Publice Locale a Municipiului Baia Mare, alături de cei ai operatorului de salubrizare stradală.

Încă de la primele ore ale dimineții echipele de salubrizare au măturat manual și mecanic străzile, trotuarele și aleile pietonale fiind efectuate inclusiv lucrări de răzuire a rigolelor, respectiv de spălare a căilor publice.

O atenție sporită a fost acordată și platformelor pentru depozitarea deșeurilor menajere care au fost de asemenea spălate și igienizate.

În paralel au fost continuate activitățile de toaletare a copacilor și a gardurilor vii, respectiv de salubrizare a zonelor verzi și alte lucrări specifice perioadei.

La inițiativa primarului Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, acțiuni similare sunt programate în toate zonele și cartierele municipiului până la finalul lunii aprilie, în funcție de condițiile meteo.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. da pe paltinisului cand mergeti?Acolo cu se platesc taxe si impozite sau care e motivul pentru care trebuie sa stam in mizeria si galagia facuta de ghetoul instalat de ani buni pe linia ferata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA