spot_img
AcasăNews AlertCURAJ, MUNCĂ ȘI PASIUNE - La 20 de ani, un tânăr băimărean...

CURAJ, MUNCĂ ȘI PASIUNE – La 20 de ani, un tânăr băimărean a creat un site de vânzări-cumpărări servicii pentru casa fiecăruia, care are potențialul de a ajunge un fenomen

spot_img

DISTRIBUIȚI

În timp ce mulți dintre tinerii români nu știu ce să facă cu viața lor după terminarea liceului, un tânăr băimărean de numai 20 de ani și-a pus toată priceperea, banii și timpul într-un proiect inedit: a creeat un site de vânzare-cumpărare pentru articole și servicii ce țin strict de casă. Homeimage, sau “OLX-ul casei” cum îi mai spune el, are șanse mari să devină un punct de reper în acest domeniu:

Răzvan Ochie locuiește în Baia Mare. A terminat Colegiul Tehnic George Barițiu din Baia Mare și a început să muncească în domeniul pe care îl știe cel mai bine: creează site-uri. Nu i-a fost ușor la început, însă a ajuns să lucreze pentru firme importante atât din Baia Mare cât și din restul țării.

În timpul lockdown-ului de la începutul anului 2020 i-a venit ideea proiectului Homeimage, pe care a pus-o în aplicare numaidecât.

Proiectul Homeimage a început din dorința de a găsi ceva util pentru cei ce iși doresc să vândă și să cumpere articole pentru casă, iar pentru cei ce realizează servicii strict de interior și exterior, există o secțiune specială unde își pot publica serviciile, iar astfel utilizatorii găsesc mult mai ușor ceea ce au nevoie. Îmi doresc să ajungă cât mai departe și să reușesc să il îmbunătățesc mereu pentru a ajunge acolo unde îmi doresc atunci când vorbim de funcționalitate și design. Este o oportunitate frumoasă pentru toată lumea, mai ales că în pandemie, acest fenomen de a renova și a construii a fost la un alt nivel”, ne-a declarat băimăreanul.

Homeimage: un site specializat pentru casa ta

Noul site de vânzări-cumpărări de articole și servicii pentru casă cuprinde toate categoriile din această nișă, astfel că e puțin probabil să nu găsești ceva acolo. Trebuie să menționăm că, totuși, deși potențialul este imens, proiectul este la început de drum, astfel că va fi mereu loc de mai bine. Răzvan ne-a povestit că și-ar dori ca, pentru început, să fie accesat de cât mai mulți băimăreni, apoi să se extindă încet și sigur în toată țara.

Pe scurt este un site specializat pentru casa ta. Nu trebuie să mai cauți pe alte site-uri de anunțuri mixte unde pierzi o grămadă de timp să iți găsești ceva pentru tine și pentru casa ta. Am adăugat o multitudine de categorii și subcategorii pentru ca totul să fie filtrat rapid și ușor de găsit. Văd acest proiect că fiind unul cu potențial ce va supraviețuii. Sunt în primul rând mândru de mine că am reușit să îl realizez și sper în continuare să fie apreciat de băimăreni și să îl extindem și prin țară pentru că este ceva de care avem cu toții nevoie”, ne-a mai spus Răzvan Ochie.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Da, asta curaj! Sa faci un site din care exista cu miile, nici multa minte nu-ti trebuie. Pe cand un site de accesorii pt buda???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA