AcasăEvenimentSportCUPLAJ LA SUPERCUPA ROMÂNIEI – Minaur și HCM Baia Mare deschid sezonul...

CUPLAJ LA SUPERCUPA ROMÂNIEI – Minaur și HCM Baia Mare deschid sezonul intern în polivalenta bucureșeteană

DISTRIBUIȚI

Federaţia Română de Handbal a anunţat că a pus în vânzare bilete pentru primele două meciuri ale sezonului intern, cele din Supercupa României, care se vor desfăşura pe 19 august în Sala Polivalentă.

Partidele care vor decide primele trofee ale sezonului sunt Minaur Baia Mare – Energia Târgu Jiu (ora 17:00, masculin) şi CSM Bucureşti – HCM Baia Mare (ora 20:00, feminin). Biletele la cele 12 loje costă 30 de lei, iar în celelalte sectoare între 10 şi 15 lei. În sectorul M, pentru copii până în 12 anim preţul este de 5 lei, iar pentru adulţi – 15 lei.

Energia, o surpriză plăcută a sezonului trecut, porneşte la drum în noua stagiune cu 19 handbalişti, dintre care 12 sunt noi. Energia a renunţat în această vară la toţi cei cinci străini din sezonul trecut şi se va baza pe o formulă de echipă sută la sută românească.

În schimb, Minaur Baia Mare i-a transferat pe Vladimir Ostroushko (Motor Zaporoje), Ivan Karacic (Brest Meshkov),Ionuţ Ramba (HC Odorhei), Cristi Ghiţă (Selestat), Tamas Ivancsik (Balatonfuredi), Uros Vilovski (Balatonfuredi) și Inal Aflitulin (Motor Zaporojie).

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA