AcasăEvenimentSportCupa TYR Flykick reunește în Baia Mare peste 200 de sportivi din...

Cupa TYR Flykick reunește în Baia Mare peste 200 de sportivi din țară și din străinătate

DISTRIBUIȚI

Peste 200 de înotători se vor alinia la start pentru a participa la Cupa TYR Flykick în perioada 2-3 mai. Concursul de natație a ajuns la cea de-a VIII-a ediție, însă pentru prima dată cu participare internațională.
”Vor participa sportivi din nordul țării, însă și din Pitești, Suceava și pentru prima oară avem participare din Viena. Cronometrajul va fi electronic, iar categoriile oficiale încep de la copii născuți în 2004 până la open. Având în vedere importanţa concursului am primit cereri de înscriere inclusiv din partea copiilor născuți în 2009. Pentru a-i motiva să continue practicarea acestui sport vom încerca să îi premiem și pe ei. Premiile sunt substanțiale pentru cei care vor reuși să stabilească cei mai buni timpi și să urce pe podium”, a promis Adrian Gherghel, director LPS Baia Mare.
Concursul este organizat de către Asociația Sportivă  Flykick, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Maramureș.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA