AcasăEvenimentSportCUPA SĂTMARULUI – Dansatorii Clubului sportiv Rivulus Dance Baia Mare, pe podium

CUPA SĂTMARULUI – Dansatorii Clubului sportiv Rivulus Dance Baia Mare, pe podium

DISTRIBUIȚI

CUPA SĂTMARULUI  Iubitorii dansului sportiv au avut parte de un spectacol pe cinste în cadrul concursului de ranking Cupa Sătmarului, eveniment organizat în perioada 13-14 Mai, de Royal Dance Club, sub egida Federației Române de Dans Sportiv (FRDS), în colaborare cu autoritățile locale și județene.

Protagoniștii, cele aproximativ 200 de perechi înscrise, într-un decor de lumini, cu muzica ruptă parca din basme pe fundal, cu costume care mai de care mai viu colorate, mai împodobite, mai elegante, au reușit să răspândească o stare de bucurie si  bună dispoziție celor prezenți, creând o adevărată feerie în Sala de Sport a Liceului cu program sportiv din Satu Mare.

La competiție au participat și cinci reprezentanți ai Clubului sportiv Rivulus Dance din Baia Mare, două perechi și o concurentă solo, înregistrând rezultate deosebit de încurajatoare și îmbucurătoare, și anume:

Bodi Teodora Flavia – locul 2, fete solo, 12-13 ani;

Zoicas Cristian și Ember Alexandra – locul 2, precompetițional 2 dansuri, respectiv locul 5 la precompetițional 3 dansuri, 10-11 ani

Nagy Mihaly și Nagy Simona – locul 5, clasa E Standard, 19-35 ani.

Rezultatele demonstrează, iar și iar, că este posibil. Cu multă muncă și perseverență ajungi pe culmile succesului, fie vorba de dans sau orice alt domeniu. Important e să îți dorești cu ardoare, să îți concentrezi cât mai multă energie în acea direcție și, la fel de important, să ai alături persoane cum sunt Ioana Răduț și Marius Coman. Ca buni antrenori și coregrafi, ai clubului Rivulus Dance, reușesc să scoată în evidență punctele forte ale dansatorilor. O muncă în echipă, cu rezultate certe și din ce în ce mai bune.

Informații furnizate de Rivulus Dance Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA