AcasăEvenimentSportCUPA ROMÂNIEI – Viitorul Ulmeni va juca cu Unirea Jucu în primul...

CUPA ROMÂNIEI – Viitorul Ulmeni va juca cu Unirea Jucu în primul tur din faza națională

DISTRIBUIȚI

Federația Română de Fotbal a stabilit programul celui de-al doilea tur al competitiei, faza nationala. Meciurile vor avea loc miercuri, 29 iulie, de la ora 17.30. In aceasta faza, vor evolua cele 37 de echipe calificate din primul tur plus alte cinci  formații care au evoluat in sezonul trecut al Ligii a 3-a. Cele 42 de echipe au fost cuplate și vor disputa 21 de meciuri eliminatorii.

In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se disputa prelungiri si, daca egalitatea persista, se executa lovituri de departajare.

Turul al treilea al Cupei României, la care vor participa cele 21 de echipe calificate din faza a doua, plus 31 echipe (restul de cluburi ramase din Liga a 3-a), este programata sa aiba loc miercuri 12 august, ora 17:30.

Viitorul Ulmeni, echipa câștigătoare a fazei județene, va întâlni formația Unirea Jucu, reprezentanta județului Cluj.

Conform articolului 30, alineat 9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la punctul de pedeapsă.

Federația Română de Fotbal, prin Comisia Centrală a Arbitrilor, va delega arbitri pentru fiecare joc.

În cazul jocurilor desfășurate într-o singură manșă, pe terenul uneia dintre echipe, cheltuielile se efectuează de clubul organizator, iar după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă se va repartiza fiecărei echipe în proporție de 50% din beneficiul net. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuielilor. Beneficiul fiecărei echipe va fi achitat în termen de cel mult 15 zile de la data disputării jocului.

Pentru turul al doilea al Cupei României, baremurile de arbitraj sunt nete și vor fi în cuantum de:
– Arbitru: 340 RON
– Arbitru asistent (1 și 2): 300 RON fiecare
– Total: 940 RON

Conform articolului 54, punctul 2 din ROAF, la jocurile din Cupa României (faza națională), pot începe numai dacă la teren sunt prezenți medicul delegat și medicul echipei gazdă.

În caz de litigiu, competența soluționării aparține Comisiei de Disciplină a FRF.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA