AcasăEvenimentSportCUPA ROMÂNIEI - Explorări Baia Mare a luat un set celor...

CUPA ROMÂNIEI – Explorări Baia Mare a luat un set celor din Zalău în prima manșă a semifinalei

DISTRIBUIȚI

În reeditarea finalei din sezonul trecut, deţinătoarea trofeului s-a impus în primele două acte, cu 25-23 şi 25-20.

În setul trei, deşi Zalăul a avut două mingi de meci, jucătorii din Baia Mare au păstrat un ritm ridicat şi au câştigat cu 28-26.

Revenirea nu s-a mai produs, iar în setul patru, după mai multe greşeli făcute şi de o parte, şi de alta, Zalăul a închis partida cu 25-23.

Returul este programat în Baia Mare, în data de 8 februarie. În cealaltă semifinală din cadrul Cupei României se întâlnesc SCMU Craiova și Arcada Galați (25 ianuarie și 8 decembrie).

Semifinalele Cupei României se dispută după sistemul tur-retur, urmând să se califice echipa care acumulează mai multe puncte în cele două manșe. Se vor acorda 3 puncte pentru victorie cu 3-0 sau 3-1, 2 puncte pentru victorie cu 3-2, 1 punct pentru înfrângere cu 2-3, 0 puncte pentru înfrângere cu 0-3 sau 1-3. Dacă punctajul general este 3-3 după cele două manșe, se va disputa setul de aur (până la 15) pentru stabilirea echipei calificate, indiferent de setaveraj.

Finala Cupei României se va juca, într-o singură manșă, în data de 30 aprilie 2017.

CSVM Zalău – Știința Explorări Baia Mare 3-1 (23, 20, -26, 23)

CSVM Zalău: Valkiers 5p, Gontariu 24p, Mihalcea 10p, Rudnytskyi 13p, Linz 15p, Bălean 7p, Feher (libero). A mai jucat: Cuciureanu. Antrenori: Marian Constantin și Bogdan Nicolae.

Explorări: Kaszap 6p, Cherbeleață 22p, Kovacs 8p, Lupu 8p, Didorciuc 12p, Nagy 12p, Olar (libero). Au mai jucat Râpeanu 1p și Socaciu. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat: Florin Dragomir și Silvian Lungu (București). Observator FRV: Petrică Stancu (Ploiești).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA