AcasăEvenimentSportCUPA ROMÂNIEI - Știința Explorări a făcut un pas mare spre calificare

CUPA ROMÂNIEI – Știința Explorări a făcut un pas mare spre calificare

DISTRIBUIȚI

Victorie spectaculoasă obținută de Știința Explorări în prima manșă din faza I a Cupei României (optimi de finală) în fața echipei Banatul Caransebeș. Față de vizita anterioară în Baia Mare, când au pierdut în ultima etapă din tur cu 3-1, bănățenii au avut trei noutăți în sextetul de bază, Cedic (revenit după o accidentare), Laza și D. Pavel (aduși în această iarnă de la Tomis Constanța).

Acest lucru nu a contat prea mult în economia partidei, deoarece băieții antrenați de Marius Botea și Sorin Pop au făcut un meci excelent și au luat o opțiune importantă pentru calificarea în faza următoare a Cupei României.

Suporterii prezenți la sală au savurat din plin jocul apaludându-i la scenă deschisă pe voleibaliștii de la Explorări, care au luptat pentru fiecare minge, chiar și în situațiile când punctul păreau deja pierdut.

Știința Explorări Baia Mare – Banatul Caransebeș 3-0 (16, 20, 14)

Explorări: Râpeanu 2p, Cherbeleață 15p, Bălhăceanu 10p, Didorciuc 7p, Coasă 9p, Kovacs 5p, Domingos (libero). Au mai jucat: Socaciu, Nagy 1p și Olar (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Banatul: Vânătoru, D. Pavel 5p, Petrusevics 6p, Cedic 12p, Laza 2p, Aguilard 7p, Pantelic (libero). Au mai jucat: Diaconescu, Lung 2p și Teleleu. Antrenor: Valentin Pereu.

Au arbitrat: Paul Alexi-Szabo (Oradea)și Cristian Șanta (Cluj Napoca). Observator FRV: Ioan Buhățel (Dej).

 

Meciul retur se va disputa sâmbătă 16 ianuarie în Caransebeș. Se califică mai departe echipa care câştigă cele mai multe seturi, în cele două manșe. Dacă setaverajul este egal, la finalul meciului retur se joacă un set de aur pentru stabilirea echipei calificate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA