spot_img
AcasăNews AlertCUPA ROMÂNIEI: OPTIMI DE FINALĂ - Meciul dintre Minaur Baia Mare și...

CUPA ROMÂNIEI: OPTIMI DE FINALĂ – Meciul dintre Minaur Baia Mare și Universitatea Craiova se va juca la Baia Mare. Cât costă un bilet

DISTRIBUIȚI

Minaur Baia Mare urmează să întâlnească Craiova lui Reghecampf în optimile de finală ale Cupei României, într-un meci ce se anunță a fi unul spectaculos. Inițial, organizatorii au luat în calcul ca meciul să fie disputat pe Ion Oblemenco, având în vedere că va fi nevoie de nocturnă. Până la urmă, s-a luat decizia ca meciul să fie disputat la Baia Mare, așa cum a fost programat inițial. Pentru asta, autoritățile locale vor închiria o nocturnă. Motivul este că Primăria Craiova nu și-a dat acceptul ca meciul să fie disputat în bănie, pentru că suprafața de joc ar fi suprasolicitată.

Da, am convenit cu cei de la Baia Mare să jucăm meciul din optimi pe terenul nostru, dar Primăria Craiova nu și-a dat acceptul în cele din urmă, fiindcă gazonul de pe ”Ion Oblemenco” este proaspăt schimbat”, a declarat un oficial al Universității Craiova, pentru Sport.ro.

Întâlnirea dintre cele două echipe a stârnit entuziasmul băimărenilor, iar numărul celor care vor asista la meci pe stadionul Viorel Mateianu se anunță a fi unul destul de mare. Potrivit sursei citate, prețul unul bilet va fi de 50 de lei.

Meciul dintre Minaur Baia Mare și Universitatea Craiova va avea loc miercuri, 27 octombrie, de la ora 18:00.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA