AcasăEvenimentSportCUPA ROMÂNIEI – HCM Baia Mare și-a luat bilet la Final Four....

CUPA ROMÂNIEI – HCM Baia Mare și-a luat bilet la Final Four. Echipa lui Aurelian Roșca „a dat de pământ” cu elevele lui Tadici

DISTRIBUIȚI

HCM Baia Mare s-a calificat în Final Four-ul Cupei României la handbal feminin după ce a făcut instrucție cu HC Zalău pe parchetul Sălii Polivalente „Lascăr Pană”. Încurajate frenetic de public, dar și de galerie, fetele coordinate de Aurelian Roșca s-au impus categoric în fața elevelor lui Gheorghe Tadici. Meciul a fost dictat în totalitate de HCM Baia Mare iar la finalul acestuia băimărencele s-au bucurat de ultima victorie din acest sezon obținută în fața propriilor suporteri.

HCM Baia Mare s-a impus categoric cu scorul de 34-19 în fața celor de la HC Zalău. Scorul partidei a fost deschis de căpitanul Valentina Ardean-Elisei iar după aceea a venit o ploaie de goluri. Toate jucătoarele HCM Baia Mare au înscris în poarta zălăuancelor, iar prestația de excepție a Ionicăi Munteanu (11 intervenții în prima repriză) au dus scorul la pauză la 17-9.

În cea de-a doua repriză în poarta HCM Baia Mare a intrat Yuliya Dumanska care a închis perfect poarta, reușind 7 parade printre care și două de la șapte metri. Finalul de meci a aparținut HCM-ului chiar dacă Gabriela Szucs și Timea Tătar au fost eliminate câte 2 minute. Chiar și în patru jucătoare HCM Baia Mare și-a adjudecat ultimul gol al partidei prin reușita franțuzoaicei Allison Pineau.

hcm 10 mai2

Pe semicerc, în confruntarea cu HC Zalău, s-au luptat și Melinda Geiger și Ana Maria Tănăsie, întoarse în vestiar după o perioadă de accidentare, amândouă fiind supuse unei intervenții chirurgicale. Cele două au și înscris pentru HCM Baia Mare.

Pentru HCM Baia Mare au marcat: Valentina Ardean-Elisei-4 goluri, Jezic – 3 goluri, Marin-5 goluri, Vizitiu – 2 goluri, Abbingh – 2 goluri, Do Nascimento – 5 goluri, Perianu – 2 goluri, Tătar – 4 goluri, Pineau – 3 goluri, Geiger – 1 gol, Tănăsie – 2 goluri, Szucs – 1 gol.

Victoria din această seară a calificat HCM Baia Mare în Final Four-ul Cupei României la Handbal Feminin, competiție sportivă care va avea loc în perioada 20-21 mai în Cluj Napoca.

ActualMM.ro

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA