spot_img
AcasăActualitateCUPA RIVULUS DOMINARUM LA ORIENTARE – Șapte locuri pe podium pentru tinerii...

CUPA RIVULUS DOMINARUM LA ORIENTARE – Șapte locuri pe podium pentru tinerii sportivi de la CSS Baia Sprie

DISTRIBUIȚI

CUPA RIVULUS DOMINARUM LA ORIENTARE  Concursul “Cupa Rivulus Dominarum ed a VI-a INDOOR etapa a II-a” desfasurat la sfarsitul acestei saptamani aduce sportivilor sectiei de orientare de la CSS Baia Sprie, 5 locuri I si cate un loc II si III.

Concursul organizat de CS Maratin Rivulus Dominarum in parteneriat cu FRO, AJO MM, DJST Maramures, PRIMARIA Baia Mare, Colegiul Tehnic C D Nenitescu Baia Mare avand ca sponsor SC KST Vervoer SRL, s-a desfasurat in data de 17 martie 2018 in sala Colegiului Tehnic C D Nenitescu din Baia Mare.

Au avut loc doua etape: prima tip labirint cu sistem eliminatoriu, iar a doua a constat dintr-un concurs super sprint sala, rezultatele cumulanduse si stabilindu-se castigatorii pe categorii de varsta.

Etapa a doua a constat dintr-un concurs super sprint sala, unde timpul realizat de fiecare participant s-a cumulat cu rezultatul din etapa de labirint si s-a facut un clasament  pe categorii de varsta si sex. Categoriile de participantii, au fost: MF 10,12,14,16,18,21,35+ si open.

 

Rezultatele obtinute de sportivii clubului nostru sunt urmatoarele:

Locul I – MAJOR GABRILE M18

Locul I- BOUER RICHARD M14

Locul I – POP LUCIAN M12

Locul I – PETRUS MIHAELA F12

Locul I – CSIMBOR ALEXANDRA F14

Locul II – UVEGHES DENISA F18

Locul III – SORICI MARA F12

Sportivii sunt legitimate la sectia de orientare a Clubului Sportiv Scolar Baia Sprie si sunt anrenati de prof.antrenor  Laza Ileana, director prof. Toma Andreea.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA