AcasăEvenimentSportCUPA REGELUI - Prima competiție din stagiunea 2017-2018 începe în 5 august

CUPA REGELUI – Prima competiție din stagiunea 2017-2018 începe în 5 august

DISTRIBUIȚI

CUPA REGELUI În cadrul ultimei ședințe a Biroului Federal s-au decis datele și sistemul de disputare a celor trei competiții interne de rugby.


În 5 şi 6 august se va da startul în cea mai nouă competiție din rugby-ul românesc, Cupa Regelui, ediția a treia.

Aflată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României, Cupa Regelui va alinia la start toate cele șapte formații din SuperLigă: CSM Știința Baia Mare, CS Dinamo București, CS Universitatea Cluj, CS Politehnica Iași, CSM Olimpia București, Timișoara Saracens și CSA Steaua București, plus nou promovata CSM Bucovina Suceava.

Primele patru clasate din SuperLiga de Rugby ediția 2016-2017 vor alcătui grupa valorică 1-4 play-off, în timp ce ocupantele locurilor 5-8 pe cea a play-out-ului.

Se vor juca trei etape pe 5-6, 12-13 și 19-20 august, urmând ca la finalul acestora, pe baza clasamentelor întocmite, să fie declarați câștigătorii Cupei Regelui play-off și câștigătorii Cupei Regelui play-out.

Potrivit regulamentelor în vigoare, la ediția din acest an, în Anunțul Oficial al fiecărui joc este obligatorie prezența a cel puțin trei jucători Under 23 (născuți în anul 1994 sau mai mici).

Prima ediție a Cupei Regelui a fost câștigată de Timișoara Saracens, 24-22 în finala cu CSM Știința Baia Mare, în timp ce ediția din 2016 a revenit zimbrilor, care s-au impus în ultimul act cu scorul de 10-8 în fața echipei CSA Steaua București.

Sursa info Alin Boţioc

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA