AcasăEvenimentSportCUPA ORADEA – Trei medalii de aur pentru tinerii dansatori de la...

CUPA ORADEA – Trei medalii de aur pentru tinerii dansatori de la RUS-TEAM Baia Mare

DISTRIBUIȚI

CUPA ORADEA  Un start în forță în noul sezon competițional al dansului sportiv din România pentru clubul de dans sportiv RUS-TEAM Baia Mare. Odată cu venirea primăverii, pe lângă vestitorii săi, ghioceii, au început să ”răsară” și medaliile de aur în vastul palmares al clubului.

Două perechi înscrise, trei locuri întâi, trei medalii de aur.  Acesta a fost rezultatul final al echipei RUS-TEAM în cadrul celei de a douăsprezecea ediţii a Concursului Naţional de Dans Sportiv CUPA ORADEA, desfășurat sâmbătă, 25 februarie 2017, în comuna Sântandrei, organizatorii fiind Clubul de Dans Sportiv „Stelele Dansului” Oradea, în colaborare cu Federaţia Română de Dans Sportiv, cu sprijinul primăriei Comunei Sântandrei. Delegații clubului și rezultatele obținute arată astfel:

Rusu Alex și Rusu Maya – loc 1, Basic Standard și Basic Latino (6-11 ani);

Cimpean Lukas și Robu Raluca Ioana – loc 1, Open Standard (14-15 ani);

Fiind răsplata justă pentru sârguința și devotamentul cu care cei patru, alături de antrenorul lor, domnul Rusu Alexandru, au muncit zi și noapte pentru a crea momente deosebite de dans, prin care să ajungă să exceleze.

Mulțumim perechilor pentru bucuria care ne-o transmit și cu care ne încarcă, cu fiecare ocazie în care coregrafiile lor ajung să fie redate pe ringul de dans.

Felicitări perechilor!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA