AcasăEvenimentSportCUPA MONDIALĂ TAEKWON-DO - Clubul Sportiv Știința Dragonul Baia Mare, recunoaștere mondială

CUPA MONDIALĂ TAEKWON-DO – Clubul Sportiv Știința Dragonul Baia Mare, recunoaștere mondială

spot_img

DISTRIBUIȚI

CUPA MONDIALĂ TAEKWON-DO Munca de performanță a Clubului Sportiv Știința Dragonul Baia Mare a fost premiată la Cupa Mondială la Taekwon-do ITF. Concursul s-a desfășurat în Ungaria, iar clubul băimărean a revenit în Baia Mare cu numeroase medalii.

CUPA MONDIALĂ TAEKWON-DO După ce în prima zi a Cupei Mondiale Popa Beatrix a fost medaliată cu bronz, în zilele următoare de concurs au venit și alte medalii pentru sportivii băimăreni.

Astfel, Alex Ivasiuc a devenit vicecampion mondial (medalie de argint) la tehnici speciale juniori 2 (12-14 ani, centuri colorate). Aceeași distincție a primit-o și Victor Rohian – vicecampion (medalie de argint) la tehnici speciale juniori 2 centuri negre 12-14 ani.

taekwondo

Beatrix Popa, medaliată cu bronz în prima zi a Cupei Mondiale, a mai reușit să își adjudece medalia de argint la proba de tehnici speciale junioare 1 centuri negre.

Alături de ea, colegul ei, Cosmin Zetea a obținut locul IV în lume la proba de spargere de forță seniori, la această probă participând 72 sportivi.

citește și TAEKWON-DO – Beatrix Popa, medaliată cu bronz la Cupa Mondială din Budapesta

Cupa Mondială de Taekwon-do ITF din Budapesta s-a desfășurat în perioada 11-16 octombrie, la competiție participând 1.845 de sportivi din 57 de țări.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA