AcasăEvenimentSportCUPA LATINO ANGELS – Băimărenii de la GalacticDance s-au calificat în finala...

CUPA LATINO ANGELS – Băimărenii de la GalacticDance s-au calificat în finala Concursului Național de Dans Sportiv

DISTRIBUIȚI

CUPA LATINO ANGELS  Weekend-ul acesta a avut loc ultima competitie de dans sportiv din acest sezon si anume Concursul National de Dans Sportiv ,,Cupa Latino Angels”, desfasurat la Dej! Cele 6 perechi de la GalacticDance antrenate de Madalina si George Pop, nu numai ca s-au calificat in finale, dar au si obtinut locuri pe podium, fiind astfel unul dintre cele mai de succes competitii pentru clubul baimarean:

La clasa Hobby 12-15 ani cele doua perechi Nan Mihai-Oiegas Lorena si Magurean Andrei-Chincea Miruna s-au calificat in finala competitiei ocupand locurile 2, respectiv 3! Tot pe locul 2 s-au clasat si perechile Lese Luca-Muresan Anda la clasa E 12-15 ani si Muresan Gabriel-Mitru Ingrid la clasa E 16-34 ani Latino, cea din urma calificandu-se si in finala de Standard ocupand locul 5!

La clasa E 6-11 ani perechea Fodor Toni(sportiv Colibri)-Sasaran Iulia s-au calificat in finala primului concurs la care au participat impreuna ca pereche, ocupand locul 6, iar perechea Tiut Cristian-Vayda Carmen( sportiva Colibri) au ocupat locul 1 la categoria D 14-15 ani si locul 5 in finala categoriei Open Standard 12-15 ani!

In saptamanile ce urmeaza, sportivii se pregatesc pentru participarea la Festivalul International de Muzica Usoara pentru copii ,,Ursuletul de Aur”, unde vor ilustra coregrafic nu mai putin de 27 de coregrafii ale interpretilor din tara si strainatate!

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA