spot_img
AcasăActualitateSocialCUPA CSS BAIA SPRIE 2018 – Peste 60 de sportivi din Maramureș...

CUPA CSS BAIA SPRIE 2018 – Peste 60 de sportivi din Maramureș au participat la una dintre cele mai importante competiții de orientare în alergare din județ

DISTRIBUIȚI

CUPA CSS BAIA SPRIE 2018   În data de 19.05.2018 la Padurea Tauti, peste 60 de sportivi de la cluburi de profil din judet, au luat startul la o importantă competiţie de orientare în alergare, competiţie organizată de Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie in colaborare cu DJST Maramures. Organizatorii nu au precupeţit niciun efort în tentativa lor de a asigura o competiţie foarte bine organizată, cu trasee inteligent concepute, la final toată lumea apreciind calitatea acestei întreceri.

Traseele au fost de tip Medie distanta, cu lungimi cuprinse între 1200 şi 3.500 de metri, pregătite în aşa fel încât toată lumea să le poată parcurge cu uşurinţă.

Categoriile de participare au fost masculin şi feminin pe categorii de vârstă şi open. În categoriile open au participat toţi cei care au dorit să descopere tainele parcurgerii unui traseu de orientare, noţiunile de baza fiind primite la faţa locului.

 

Locul I la competiţie a fost ocupat de următorii concurenţi, în funcţie de categoriile de vârstă:

 

F10 – Oanta Oana – C.S. Maratin Rivulus Dominarum

M10- Codreanu Pustai Daniel – C.S. Maratin Rivulus Dominarum

F12 – Petrus Mihaela – C.S.S. Baia Sprie

M12 – Kotoi Alexandro – Stiinta-Electrosistem

F14 – Manu Andreea – Stiinta-Electrosistem

M14 – Banoc Richard – C.S.S. Baia Sprie

F18 – Roman Alexandra – Stiinta-Electrosistem

M16 – Iacob Adrian – Stiinta-Electrosistem

M18- Catana Alexandru – Stiinta-Electrosistem

M21 – Tamas Relu – C.S. Spria Baia Sprie

F21 – Tamas Denisa – C.S. Spria Baia Sprie

M35 – Dan George – C.S. Garage Racing

F40 – Pop Lucia – Stiinta-Electrosistem

Open – Kato Anca – C.S. Maratin Rivulus Dominarum

Open copii – Rotaru Eduard – Independent

Se aduc multumiri organizatorilor: DJST Maramures, Primariei Baia Sprie, Clubului Sportiv Scolar Baia Sprie Dir.Prof.Toma Andreea, Primariei Dumbravita, AJO Maramures, Cubului local Ciobanesc German, Echipei Canina de Cautare si Salvare, corpului de arbitrii: arbitrului trasator prof. Laza Ilean, arbitrului de control Nagy Conrad, arbitru start Pop Miron, arbitrii montatori: Pop Mircea, Rob Claudiu, Ghevre Alex, Schultz Csaba, echipe ce s-au achitat excelent de sarcinile primite dar si voluntarilor ce au contribuit la buna desfasurare a competitiei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA