Acasă Actualitate CUM VA FI VREMEA - Prognoza meteo pentru următoarele zile

CUM VA FI VREMEA – Prognoza meteo pentru următoarele zile

DISTRIBUIȚI

CUM VA FI VREMEA Meteorologii anunță că vremea se va menține călduroasă și frumoasă în zilele următoare, însă de marți se va răci treptat în toată țara și va ploua temporar în toate regiunile.

VINERI. Vremea va fi în general frumoasă, iar în sud și sud-est va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil spre parțial noros în vest, în nord și în centru, dar numai izolat la munte vor fi posibile ploi slabe, în timp ce în restul țării se va menține mai mult senin, conform România TV.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 20-21 de grade în Dealurile de Vest și 34 de grade în Bărăgan, iar cele minime între 7-8 grade în depresiuni și în jurul a 20 de grade pe litoral.

SÂMBĂTĂ. Vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la mijlocul lunii septembrie.

Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări noaptea în vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și izolat în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 27 de grade pe litoral și 34 de grade în Câmpia Română și în Lunca Dunării.

Minimele termice vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile intramontane și 22 de grade în Dealurile Banatului.

DUMINICĂ. Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 27 și 34 de grade.

În vestul și în nordul țării, începând din orele după-amiezii, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice.

Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, în special în vestul țării și la munte.

Temperaturile minime, în scădere accentuată în regiunile vestice, vor fi cuprinse în general între 10 și 20 de grade.

LUNI. Vremea se va răcori în vestul, nord-vestul și nordul țării, unde temperaturile se vor apropia de cele normale ale perioadei, iar în rest va fi încă o vreme călduroasă.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și pe arii restrânse, cu precădere la munte, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20…21 grade în Dealurile de Vest și 33 de grade în Bărăgan, iar cele minime se vor situa între 6 și 17 grade, mai ridicate pe litoral.

De marţi până joi, vremea se va răcori treptat în toată țara, în primele zile în vest, în nord și în centru, iar în cea de-a treia și în rest. Va ploua temporar în toate regiunile și vor fi posibile cantități de apă mai importante.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN MARAMUREȘ – Cadavrul unui bărbat, găsit în spatele unui bloc în Sighetu Marmației

Ieri,polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că în spatele unui imobil situat pe strada Unirii din municipiu se află...

SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – 4 echipaje de Poliție și firma de pază au ajuns de urgență la un cazino din zona Canal...

Scandal în miez de noapte (ora 0:40) într-un cazino din municipiul Baia Mare. Conform informațiilor noastre un client a refuzat să părăsească incinta cazino-ului...

DR VIORICA CHERECHEȘ: Urmează o perioadă sensibilă pentru noi toți! SĂNĂTATEA românilor TREBUIE să fie o preocupare majoră pentru guvernanți!

Noul an școlar, bucuria reîntâlnirii i-a determinat pe elevi să uite pentru un moment că virusul SARS Cov-2 totuși există, s-au îmbrățișat, cu mască...

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: MARAMUREȘ – 4 bărbați și-au bătut și amenințat soțiile sau concubinele în acest weekend

În week-end-ul 26-27 septembrie a.c., poliţiştii de ordine publică au emis trei ordine de protecţie provizoriu pe numele a trei bărbaţi. Aceştia au vârste...

A CÂȘTIGAT DETAȘAT – Mesajul lui Cătălin Cherecheș după ce a fost reconfirmat de băimăreni în funcția de primar: “Am câștigat. Continuăm”

Cătălin Cherecheș a fost reales duminică, 27 septembrie, în funcția de primar al municipiului Baia Mare. Acesta a câștigat detașat alegerile, principalii săi contracandidați...