AcasăLifestyleCum te ajuta un test engleza in cariera ta

Cum te ajuta un test engleza in cariera ta

DISTRIBUIȚI

Invatarea sau continuarea invatarii unei limbi in mod eficient incepe cu determinarea nivelului de competenta. Multi nu stiu sa-si determine nivelul de engleza pe cont propriu.

Insa, o pot face usor cu un test engleza.

La ce te ajuta  sa stii ce nivel de engleza ai?

Determinarea corecta a nivelului de engleza cu ajutorul unor teste engleza este cheia invatarii cu succes. Invatarea unei limbi de la un nivel scazut sau inalt, de exemplu, pentru un titular de nivel pre-intermediar, pur si simplu nu are sens. Cu incepatorii, te vei plictisi repede, iar materialele de nivel avansat vor fi prea dure pentru tine si te vei simti descurajat. Este important sa ne amintim ca teoria singura nu va duce nicaieri, iar practica fara teorie nu va fi completa. Fiecare nivel de competenta lingvistica este determinat de un set de cunostinte teoretice si abilitati practice, pe care le descoperi doar cu aceste teste engleza avansati.

Indiferent de cat de bine cunosti engleza, sa stii ca intodeauna este loc pentru mai mult.

Cu limba engleza:

  • Ai mai multe oportunitati de angajare

Daca vorbesti doar limba materna, posibilitatile tale de munca sunt limitate. Atunci cand cunosti si limba engleza, poti sa cauti locuri de munca in afara tarii, ceea ce creste semnificativ dimensiunea pietei tale de munca. Atunci cand perspectivele de angajare sunt dificile in tara ta, abilitatea de a privi in afara granitelor tale este de mare ajutor. La fel, daca iti place ideea de a trai intr-o alta tara, a avea o oferta de munca care sa te duca acolo este un mare plus!

  • Companiile internationale au nevoie de vorbitori de engleza

Detinerea cunostintelor de limba engleza te ajuta, de asemenea, sa iti extinzi cautarea de locuri de munca in propria tara. Companiile cu sediul central in tarile vorbitoare de limba engleza isi infiinteaza frecvent birouri suplimentare in alte tari. In functie de natura muncii si de piata tinta, capacitatea de a vorbi engleza poate fi o cerinta principala.

  • Ai sanse mai mari de a fi angajat

Cunoscand o a doua sau a treia limba, ai putea avea un avantaj fata de un candidat la fel de calificat dar care vorbeste o singura limba. Sa arati ca esti dedicat auto-imbunatatirii reprezinta un atu valoros.

  • Mai multe oportunitati in cadrul companiei tale

Daca citesti, scrii si vorbesti fluent limba engleza, ti se pot oferi mai multe oportunitati si poti fi eligibil pentru o promovare datorita abilitatilor lingvistice. De exemplu, daca compania are nevoie de angajati care sa calatoreasca intr-o tara vorbitoare de engleza sau sa interactioneze cu clientii carora le este mai confortabil sa vorbeasca engleza, ti se poate cere sa te ocupi de aceste responsabilitati datorita abilitatilor tale.

  • Te ajuta sa te conectezi cu colegii

Daca lucrezi intr-o companie multinationala, exista sanse mari ca engleza sa fie limba comuna folosita pentru a conversa zilnic. Daca esti increzator, vei gasi mai usor modalitati sa comunici cu colegii in timpul pauzelor de cafea si de pranz, aceasta permitand sa-ti faci noi conexiuni si prieteni la locul de munca.

Tu cand te apuci de limba engleza?

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA