spot_img
AcasăLifestyleCum te ajută un card de cumpărături să-ți gestionezi bugetul

Cum te ajută un card de cumpărături să-ți gestionezi bugetul

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sursa foto. Shutterstock

Imaginea poate fi descărcată de aici

 

Vrei să cheltuiești mai puțin, fără să renunți la lucrurile care-ți plac. Scumpirile vin în lanț, iar salariul rămâne același. Ce-i de făcut? Îți prezentăm în continuare o soluție rapidă și avantajoasă: cardul de cumpărături. Iată cum te ajută un astfel de instrument bancar să-ți gestionezi bugetul în mod inteligent și convenabil.

Beneficiezi de plăți rapide și fără comision

Dacă îți iei un card de cumpărături scapi de grija cash-ului. Nu mai stai să scoți bani de pe cardul de salariu și nici nu mai trebuie să calculezi sumele pe care ți le taxează alte bănci din țară sau din străinătate. Plătești rapid la orice magazin fizic sau online, fără comision de administrare a contului sau de efectuare a tranzacției comerciale.

Primești bonus la fiecare tranzacție la ATM sau la cumpărături

De câte ori retragi numerar de la ATM de pe cardul de cumpărături sau îl folosești ca să plătești produse ori servicii, primești un bonus de 0,3% din valoarea tranzacției. Acest beneficiu este valabil atât în România, cât și în alte țări pe care le vizitezi. Îți alegi cel mai bun card de cumpărăuri și câștigi bani de fiecare dată când cheltuiești bani.

Cumperi în rate fără dobândă produse și servicii de la magazinele partenere

Unul dintre cele mai importante beneficii este că poți cumpăra produse și servicii de la sute de magazine din rețeaua de parteneri ai băncii de unde îți iei cardul. Mai mult, dacă alegi CardAvantaj ai până la 24 de rate fără dobândă*, ca să achiziționezi tot ce-ți trebuie, fără să-ți epuizezi bugetul.

Beneficiezi de promoții, discounturi și oferte speciale

Ca deținător de CardAvantaj ai acces la campanii promoționale de tip cashback, premii, facilități speciale și recompense pentru recomandările pe care le faci prietenilor despre cardul de cumpărături. Promoțiile se înnoiesc permanent, așa că găsești mereu oferte interesante și condiții avantajoase la magazinele partenere.

Controlezi în permanență cheltuielile

Când activezi cardul de cumpărături ai acces la aplicații mobile dedicate contului tău, așa că vei ști în orice moment soldul, rata lunară și valoarea bonusului acumulat. Poți să controlezi cheltuielile și nu mai rămâi fără bani înainte de salariu, cum se întâmpla înainte. Compari prețurile la mai multe magazine și alegi cea mai bună variantă, ca să cumperi inteligent.

Plătești online și offline cu cele mai moderne instrumente de plată

Un avantaj important al cardului de cumpărături este că plătești la POS dacă te afli în magazine sau achiți online dacă vrei să faci shopping pe internet. Ai la dispoziție mixul preferat de plăți fizice și online, adaptat la stilul tău de shopper.

Alimentezi cardul cu fonduri proprii pentru mai multe beneficii

Cardul tău de cumpărături este un card de credit cu o gamă largă de opțiuni, inclusiv aceea de alimentare cu fonduri proprii. La orice ATM al băncii emitente poți să pui bani pe card, trebuie doar să aibă opțiunea cash in. Astfel ai sumele necesare pentru noi achiziții avantajoase, în rate fără dobândă.

Utilizezi mai multe carduri de cumpărături cu eficiență mai mare

Îți place să plătești cu cardul de cumpărături, iar vestea bună este că poți să îți iei mai multe, nu ești limitat la un singur card. Poți să utilizezi până la 5 carduri suplimentare de tip CardAvantaj, ca să-ți iei produsele de care ai nevoie, să pleci în vacanțe și excursii, într-un cuvânt, să trăiești mai bine cu mai puține cheltuieli.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA