spot_img
AcasăLifestyleCum te ajuta testarea RT-PCR Covid-19 sa ii protejezi pe cei din...

Cum te ajuta testarea RT-PCR Covid-19 sa ii protejezi pe cei din jurul tau?

DISTRIBUIȚI

Inca de la inceputul pandemiei, totul a fost despre responsabilitate. Un test PCR Covid este una dintre cele mai mari dovezi de responsabilitate, in special din partea persoanelor asimptomatice sau a celor cu simptome usoare, care nu stiu daca au o raceala sau este vorba despre Covid-19. Pe cei care se interneaza, indiferent de problema de sanitate, nu ii mentionam aici deoarece ei fac testul obligatoriu la triaj si ulterior, in timpul tratamentului sau la externare. Iata cum te ajuta o testare la GRAL Medical sa ii protejezi pe cei din jurul tau.

Poti face un test PCR Covid -19 atunci cand intri in contact cu foarte multe persoane
Daca ai un job de asa natura incat trebuie sa intri in contact cu foarte multe persoane, cea mai buna solutie in acest sens este sa incerci sa faci un test COVID-19 periodic astfel incat sa iti dai seama din timp cand te-ai contaminat, sa poti incepe tratamentul la momentul potrivit, dar si sa te izolezi pentru a nu ii pune pe ceilalti din jur in pericol. Persoanele care trebuie sa ia mereu contact cu strainii dau dovada de responsabilitate atunci cand se testeaza chiar daca nu prezinta simptome.

Poti detecta infectia cu SARS-CoV-2 atunci cand o persoana cu care ai intrat in contact este pozitiva

Daca o persoana cu care ai intrat in contact de curand a fost testata pozitiv, cea mai buna varianta pentru a detecta infectia cu SARS-CoV-2 este aceea de a efectua, dupa 5-7 zile, un test RT-PCR Covid. Rezultatul il primesti intr-un interval cuprins intre 24 si 30 de ore si poti afla daca este nevoie sa incepi tratamentul si sa te izolezi. In acest mod vei putea sa ii protejezi pe cei dragi, dar si pe toate persoanele cu care ai fi putut intra in contact avand virusul. In plus, obtii un mare avantaj, in cazul in care ai simptome, poti incepe tratamentul foarte repede astfel incat sa te asiguri ca ai facut tot ce trebuia pentru a te face bine cat mai repede.

Testeaza-te atunci cand intri in contact cu persoane vulnerabile

In momentul in care intri des in contact cu persoane vulnerabile este necesar sa faci un test inainte, astfel incat sa te asiguri ca nu le pui viata in pericol. Prezinta-te intr-unul din centrele GRAL Medical pentru recoltare test PCR Covid si dupa ce primesti rezultatul testului PCR pentru COVID-19, daca esti negativ poti merge in vizita fara griji. Acesta este singurul mod prin care iti poti dovedi grija pentru persoanele din grupul vulnerabil cu care intri in contact.

Ai nevoie de un test atunci cand vrei sa calatoresti in afara tarii

Indiferent de motivul pentru care alegi sa calatoresti – concediu, vacanta sau afaceri, cele mai multe tari in care poti merge solicita un test RT-PCR Covid – 19 cu rezultat negativ, efectuat recent. Prin urmare, te poti prezenta in Centrele GRAL Medical pentru recoltarea probelor si intr-un interval de 24 de ore, maxim 30 vei primi rezultatul testului in format bilingv, romana-engleza. Daca este negative, vei putea sa pleci in tarile in care iti doresti sa calatoresti, daca este pozitiv,trebuie sa te izolezi, sa iti anunti medicul de familie, iar acesta iti va spune ce trebuie sa faci mai departe.

Informatii si programari pentru testare RT-PCR Covid -19 in Centrele GRAL Medical pot fi obtinute la telefon 031 1000 200 sau prin email la [email protected]

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA