AcasăLifestyleCum scurtezi timpul de aprobare al unui credit?

Cum scurtezi timpul de aprobare al unui credit?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sezonul rece este o perioadă costisitoare pentru majoritatea românilor. Fie că te confrunți cu facturile mai mari la energie, costurile cadourilor pentru cei dragi sau ai o urgență personală, solicitarea unui împrumut prin credit este adesea soluția potrivită.

Totuși, mulți dintre noi suntem obișnuiți cu duratele lungi de așteptare pentru a primi aprobarea din partea instituției financiare de la care solicităm creditul. Situațiile importante, care necesită disponibilitatea unei sume mari, au nevoie de un timp cât mai scurt de rezolvare. Continuă să citești pentru a afla cum poți reduce acest timp de aprobare!

Alege creditul potrivit

În funcție de scopul pentru care ai nevoie de suma împrumutată și de timpul în care trebuie să o primești, trebuie să ai în vedere diferite tipuri de credite. În cazul urgențelor personale, precum achitarea unor tratamente medicale, este important să obții suma dorită într-un timp cât mai scurt.

De aceea, creditul cu selfie de la IFN-ul Credius este soluția ideală! Pentru solicitarea acestuia, ai nevoie doar de telefonul mobil, conexiunea la internet și câteva minute libere. Vestea și mai bună este că poți solicita acest împrumut de oriunde te-ai afla și la orice oră. Cozile interminabile de la sediile fizice ale băncilor pot fi evitate astfel cu succes, iar tu îți poți gestiona bugetul cum dorești, în timp record.

Cum soliciți un credit cu aprobare rapidă?

Procedura de solicitare pentru creditul cu selfie este simplificată, pentru ca oricine să poată beneficia de avantajele sale. În esență, sunt 4 pași pe care trebuie să-i urmezi, pentru a te putea bucura de banii de care ai nevoie:

1. Trebuie să completezi cererea de creditare

Acesta este un pas vital și firesc, pentru ca IFN-ul să aibă datele necesare despre identitatea debitorului și pentru a se asigura că îndeplinește standardele de vârstă. Cu alte cuvinte, trebuie să fii major pentru a putea solicita orice fel de credit. Este normal să existe o bază de date cu informații despre cei care solicită credite, pentru ca instituția să aibă o evidență clară a ratelor care trebuie să fie achitate.

2. Încarci o poză cu actul tău de identitate

Nu te alarma, este o procedură obișnuită, pentru ca IFN-ul să poată verifica date precum numele tău și CNP-ul. Astfel, compania se asigură că numele pe care l-ai completat este corect. Este o etapă previzibilă, având în vedere că întregul proces are loc online.

3. Îți faci un selfie

Acesta este procedeul unic al creditului cu selfie. Este poate cea mai simplă metodă pentru a verifica identitatea solicitantului, pentru a evita orice posibilă fraudă sau furt de identitate. Este și cea mai eficientă modalitate prin care poți dovedi că nu ai folosit buletinul altei persoane.

4. Trebuie doar să primești suma cerută în cont

După încărcarea tuturor datelor, banii doriți ajung în contul tău în doar 5 minute. Ține minte că poți să folosești un calculator credit, pentru a afla valoarea exactă a ratelor tale lunare, în funcție de suma creditului solicitat și durata în care vrei să îl achiți.

Creditele sunt împrumuturi care te pot ajuta în momentele dificile. Acestea nu trebuie să fie evitate, însă trebuie să fie solicitate conform nevoilor și posibilităților tale materiale. Apelează la IFN-ul Credius pentru a primi banii doriți în timp record!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA