AcasăLifestyleCum să-ți crești șansele de câștig la loto? Țin rezultatele doar de...

Cum să-ți crești șansele de câștig la loto? Țin rezultatele doar de noroc sau poți să le influențezi?

DISTRIBUIȚI

Jocurile de noroc se bazează cel mai adesea doar pe noroc, deoarece viitorul nu poate să fie prevăzut. Cu toate acestea, există câteva modalități prin care să-ți influențezi șansele de a obține premiile. Cheia principală pentru a face asta este să te informezi și să încerci să faci cele mai bune alegeri.

O altă contribuție majoră asupra câștigurilor pe care le-ai putea obține este să ai un joc responsabil, prin care să ai grijă de cât de mult investești. În acest fel, îți controlezi posibilele pierderi și poți să îți construiești tehnici de joc pe care să le folosești.

Dacă până acum totul pare vag și nu știi exact ce să înțelegi, citește în continuare acest articol. Sfaturile de mai jos sunt valabile pentru majoritatea loteriilor regăsite la cazinourile online din România, fie că este vorba de unele tip Belgia 6/45, fie că vorbim de unele tip EuroMillions.

Divide-ți bugetul corespunzător

Un aspect la care este bine să ai grijă indiferent de jocul de cazino la care îți încerci norocul este jocul responsabil. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să îți asumi că banii pe care îi vei investi vor fi pierduți. Dacă pleci de la această premisă nu înseamnă că ești negativist, nu vei atrage ghinion, ci vei avea așteptări puține.

De asemenea, dacă îți asumi că investițiile nu se vor întoarce, vei fi mai liniștit, evitând numeroase frustrări și vei sta departe de a încerca să recâștigi banii care aveau un alt scop. Pentru a-ți face calculele cât mai bine, iată ce poți face:

Ia o foaie de hârtie și scrie sus care este venitul tău periodic/lunar sigur, adică salariul.
Ulterior, începe să faci calculul dărilor pe care le ai, având grijă să incluzi absolut tot:

 • Chirie / Întreținere
 • Credite bancare
 • Utilități
 • Abonamente
 • Consumabile
 • Mâncare
 • Combustibil / Bilete mijloace de transport
 • Etc.

După ce ai scăzut toate cheltuielile de acest fel, începe să le enumeri pe cele extra: Banii pentru ieșirile în oraș, pentru zile de naștere, pentru vacanțe, pentru alte mici plăceri nevinovate.

După ce ai eliminat și aceste cheltuieli, divide suma rămasă în două. Este bine ca jumătate să o pui într-un loc anume pentru “zile negre”, iar a doua jumătate, dacă nu are niciun alt scop, o poți păstra pentru jocurile de noroc.

Chiar dacă banii rămași îți par mulți sau puțini, depinde doar de tine cum îi joci mai departe. Poți, de exemplu, să îi divizi pe săptămâni sau pe sesiuni, iar în funcție de asta, știi cât ai putea minim și maxim să investești per bilet / rundă.

Toate aceste calcule sunt destinate să îți protejeze viața personală, socială și profesională, pentru ca gambling-ul să nu interfereze în mod negativ cu bunăstarea ta.

Alege o loterie în funcție de caracteristicile sale

Fiecare loterie din online și offline are câteva specificații pe care este important să le ai în vedere. Printre acestea se află:

 • Câte numere sunt alese în total și din ce mulțime?
 • Cât de des au loc evenimentele?
 • Câte extrageri are un eveniment?
 • Care sunt cotele disponibile și șansele de câștig, din punct de vedere statistic?
 • Câte numere trebuie să ai corecte pe un tichet pentru a lua cel mai mic premiu?
 • Care este premiul minim garantat, dacă există unul?

În funcție de aceste caracteristici, alege loteria care crezi că este mai potrivită pentru tine.
Aplică o tehnică de joc prin care să-ți echilibrezi raportul investiții-pierderi-câștiguri
Da, norocul nu poate să fie controlat, însă șansele de a câștiga pot să fie influențate. Acest lucru se face, cel mai adesea, aplicând un sistem sau o strategie. Ele sunt de mai multe feluri:

Unele având ca scop creșterea mizei pentru ca atunci când câștigi să acoperi investițiile de până atunci.

Altele sunt construite pe baza rezultatelor precedente și/sau pe statistici.

Cam pentru fiecare loterie în parte specialiștii au câteva recomandări de tehnici pe care le-ai putea folosi. Ai grijă însă, ține cont că niciuna nu îți va garanta câștigul, așa că nu investi mai mult decât îți permiți să pierzi!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA