AcasăLifestyleCum să-ți amenajezi dormitorul în ton cu tendințele din 2023

Cum să-ți amenajezi dormitorul în ton cu tendințele din 2023

DISTRIBUIȚI

După cum, probabil, știi deja, tendințele sunt destul de schimbătoare pe toate planurile, de la fashion și design, până la gastronomie sau turism, de aceea în secolul vitezei trebuie să știi să ții pasul cu toate aceste lucruri, mai ales dacă prezintă interes pentru tine sau ești o persoană schimbătoare. Spre exemplu, dacă vrei să fii la curent cu tendințele în materie de design interior al dormitoarelor, atunci acest articol și-a propus să te ajute în acest sens, oferindu-ți câteva sfaturi la care ai putea apela în această direcție. Citește-l până la final și vezi ce ai putea prelua și pune în aplicare în propria ta cameră.

Iată cum să-ți amenajezi dormitorul în 2023

1. Paletă cromatică redusă

Dacă vrei să ții pasul cu ritmul alert al schimbării tendințelor și să ai un dormitor conform anului 2023, trebuie să te asiguri, în primul rând, că paleta cromatică a dormitorului tău este cât se poate de redusă. Alege câteva nuanțe cu care rămâi de la început până la final și de preferat ar fi să optezi pentru culori neutre, cum ar fi alb, bej, crem și gri, în cea mai mare parte. Astfel, vei avea un peisaj uniform, ce nu va obosi privirea și te va face să petreci timpul cu plăcere în propria cameră.

2. Elemente decorative minimaliste

În continuare, renunță la bibelouri, mileuri sau tablourile cu motive florale, ori perdelele cu modele încărcate, deoarece acestea nu vor mai fi de actualitate în 2023 sub nicio formă. Introdu vaze de flori, instalații cu becuri, tablouri decorative dormitor, corpuri de iluminat minimaliste sau orice nu e „prea mult”. Încearcă să nu încarci decorul, ci să menții lucrurile cât mai simple, păstrând doar lucrurile esențiale, de care chiar ai nevoie sau creează un cadru deosebit.

3. Multă lumină naturală

Nu în ultimul rând, încearcă să poziționezi mobilierul și patul, astfel încât să obții cât mai multă lumină naturală, deoarece asta se caută în 2023. Renunță la draperiile opace, care blochează pătrunderea razelor solare, pentru că acest lucru nu mai este de actualitate. Pereții albi, ferestrele mari și perdelele cât se poate de transparente sunt cheia succesului, dacă vrei să obții un design al dormitorului conform cu tendințele anului 2023. În cazul în care nu poți, sub nicio formă, să obții mai multă lumină naturală, poți oricând să introduci corpuri de iluminat pentru a completa corespunzător cadrul.

În concluzie, dacă vrei să ții pasul cu tendințele de amenajare din 2023 ale unui dormitor, ține cont de sfaturile pe care le-ai regăsit de-a lungul articolului de față și nu ai cum să dai greș. Din doar câteva mici modificări, vei putea observa cum aspectul camerei tale se va îmbunătăți semnificativ.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA