AcasăLifestyleCum să alegi tonerul și cartușul de imprimantă potrivite nevoilor tale?

Cum să alegi tonerul și cartușul de imprimantă potrivite nevoilor tale?

DISTRIBUIȚI

Alegerea tonerului sau cartușului de imprimantă potrivit este o decizie care nu trebuie luată în grabă. Dacă folosești produse pentru imprimantă de ceva vreme, cu siguranță este timpul pentru o schimbare. Atunci când alegi un toner sau cartuș nou, asigură-te că selectezi un produs de cea mai bună calitate. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să găsești consumabilele potrivit pentru nevoile imprimantei tale.

Ține cont de nevoile de imprimare

Primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când cumperi orice tip de toner sau cartuș, este să știi ce tip de imprimare dorești să realizezi. Va trebui să decizi dacă intenționezi să folosești imprimanta doar pentru a imprima diverse acte personale sau pentru imprimare comercială. Fiecare tip de imprimantă necesită diferite tipuri de tonere.

Imprimantele de uz casnic sunt concepute pentru uz personal și necesită cartușe mai puțin costisitoare decât imprimantele de uz comercial. Imprimantele de nivel comercial sunt concepute pentru a produce imprimări de înaltă calitate și vor avea nevoie de tonere potrivite. Aceste tonere sunt în general construite pentru a face față pentru mii și mii de pagini în fiecare lună.

Selectează un toner sau un cartuș fiabil

Dacă ești în căutarea unui cartuș sau toner color fiabil, atunci ar trebui să alegi un model care utilizează fie cerneală solubilă în apă, fie pe bază de pigmenți. Cerneala solubilă în apă este mai durabilă decât cea pe bază de pigmenți și durează mult mai mult. În plus, cerneala pe bază de apă tinde să se usuce mai repede decât cea pe bază de pigmenți și se potrivește pentru imprimările cu imagini.

Cerneala pe bază de pigmenți este adesea considerată standardul pentru imprimantele profesionale. Acest tip de cerneală se regăsește în mai multe varietăți, inclusiv cyan, magenta, galben și negru. Cerneala pe bază de pigmenți produce culori mai vibrante și imprimări de rezoluție mai mare. În funcție de nevoile tale, selectează cartuse imprimanta HP color care să îți ofere o calitate a imprimării garantată.

Ia în considerare tipul de imprimantă

Când cauți cartușe și tonere, trebuie să ții cont și de dimensiunea imprimantei pe care o deții. Tonerul și cartușele trebuie să fie compatibile cu imprimanta, pentru a funcționa în mod corespunzător. Consultă descrierea aferentă fiecărui cartuș pentru a face o alegere sigură și economică. Pentru a selecta mai rapid consumabilele, pe site-urile ce comercializează tonere și cartușe, poți alege tipul de imprimantă, iar în funcție de acesta, să îți selectezi produsele compatibile.

Gândește-te la câte pagini intenționezi să imprimi

În cele din urmă, ia în considerare cantitatea de memorie inclusă în toner și cartuș. Memoria se referă la numărul de copii pe care le poți imprima înainte de a fi nevoie să înlocuiești produsul. Caută un toner sau cartuș cu o capacitate de memorie mai mare sau mai mică, în funcție de nevoile tale.

Atunci când alegi un toner sau un cartuș pentru imprimantă, ține cont de necesitățile tale zilnice de imprimare. În acest fel îți vei simplifica munca la birou și vei dispune de pagini imprimate cu o calitate ridicată și garantată.

Sursa de imagine:

FabrikaSimf / Shutterstock.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA