AcasăLifestyleCum să alegi lampa potrivită pentru a-ți usca lacul semipermanent?

Cum să alegi lampa potrivită pentru a-ți usca lacul semipermanent?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ce tehnologii de lampă unghii există pe piață, cum funcționează și care este cea mai bună lampă pentru oja semipermanentă? Îți explicăm!

Există trei tipuri de lămpi pentru catalizarea lacului semipermanent (straturi de bază, culori și straturi de top), lac permanent, capsule sau lac UV gel: lampa UV, lampa LED sau lampa CCFL (lampa care combină UV și LED).

Toate sunt destinate aceleiași acțiuni: să catalizeze (sa usuce) lacul tău semipermanent sau gelul tău.

Cum să-ți alegi lampa ta pentru lac semipermanent?

Există mai multe criterii de luat în considerare:

  • Tehnologia lămpii
  • Timpul de uscare
  • Puterea lămpii
  • Proiectarea
  • Cronometrul
  • Pretul
  • Utilizarea ta

1. Care sunt diferitele tehnologii ale lămpilor? Care sunt diferențele dintre o lampă UV, o lampă LED și o lampă CCFL (UV/LED)?

Lampa UV (razele ultraviolete) și lampa LED funcționează pe același principiu. Ele radiază lumină și căldură. Acesta este ceea ce va întări și usca lacul de pe unghie.

Este activarea moleculelor „foto-inițiatoare” care, prin încălzire, va permite întărirea lacului.
Moleculele prezente în gelurile UV și cele prezente în gelurile LED nu sunt active la aceeași lungime de undă. Diferența dintre cele două lămpi (UV și LED) este așadar în lungimea de undă a luminii emise. (Această diferență este importantă pentru utilizatorii de polygel.)

Pentru a optimiza uscarea și pentru a evita orice problemă, este necesar să folosiți lampa adaptată tipului de gel . Un gel UV trebuie catalizat sub o lampă UV și un gel LED sub o lampă LED.

Dezavantajul este că trebuie să te uiți mereu cu atenție la tipul de gel pe care îl cumperi și să te adaptezi la lampa pe care o ai.

Timpul de uscare pentru aplicarea lacului semipermanent

  • 2 minute sub lampa UV,
  • 30 până la 60 de secunde sub lampa LED
  • 60 până la 90 de secunde sub lampa CCFL (UV/LED-uri).

Timpii de uscare a unghiilor sunt de ales în funcție de material (gel, semipermanent, rășină, lac neon, lac sclipici).

Care este puterea lămpii, cum să alegi cea mai bună putere?

Vei găsi lămpi de la câțiva wați până la 75 de wați pentru lămpi UV și de la 6 până la câteva zeci de LED-uri pentru lămpi cu LED.

Pentru polimerizarea (uscarea) lacului semipermanent este necesar ca o lampa LED să aibă cel puțin 24 LED-uri și ca o lampă UV să producă minim 48 Wați.

Design

Preferă o lampă ușoară și compactă, îți va permite să îți faci manichiura peste tot. Acasă, în weekend sau în vacanță, o lampă de economie de spațiu va fi un atu pentru a avea o manichiură și pedichiură perfectă în orice moment.

Ia în considerare, de asemenea, pedichiura și asigură-te că dispozitivul este suficient de înalt pentru a-ți aluneca degetele de la picioare, de preferință cu un suport detașabil. Te rugăm să reții că o formă ergonomică nu ar trebui să dăuneze performanței lămpii.

Asigură-te că toate degetele pot intra în interiorul dispozitivului fără a se atinge unul de celălalt sau a intra în contact cu becurile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA