AcasăLifestyleCum să ai noroc în dragoste? 3 sfaturi de la experții Feng...

Cum să ai noroc în dragoste? 3 sfaturi de la experții Feng Shui 

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sursa: Shutterstock

 

Emoțiile și sentimentele îi pot face pe oameni să își schimbe întru totul starea de spirit, atitudinea și chiar productivitatea, în special atunci când vine vorba despre dragoste. Dacă încă ești în căutarea sufletului tău pereche sau te afli într-o relație de la care simți că ați putea obține amândoi mai mult, poate este timpul să faci câteva mici schimbări.

 

Experții în Feng Shui, arta în care echilibrul predomină, au câteva sfaturi atunci când vine vorba despre atragerea iubirii în relația cu altă persoană. Unele dintre ele pot fi aplicate chiar după ce termini de citit acest articol, deci pregătește-te să primești  cu brațele deschise dragostea în viața ta!

  1. Descoperă care este colțul dragostei în casa ta

Cele mai pricepute persoane în arta Feng Shui a celor 8 aspirații consideră că fiecare locuință are un colț al dragostei care poate fi „exploatat” pentru a atrage energii pozitive în viața și relația ta. În fiecare casă, acesta se află în punctul de Sud-Vest.

 

Pentru a afla care este exact colțul Feng Shui pentru dragoste din căminul tău este important să folosești un instrument special pentru a calcula corect. Este de preferat ca acesta să fie ales în dormitorul principal, influența sa fiind una puternică și în ceea ce privește căsătoriile. Îl vei putea marca prin intermediul unei busole, colțul fiind cuprins între 202.5 – 247.5 de grade S-V.

  1. Află mai multe despre energia Qi și elementele dragostei

Odată ce ai aflat de unde provine fluxul de energie din locuința ta, experții în arta echilibrului și a armoniei recomandă să te concentrezi asupra calității acesteia. Energia Qi poate avea efecte diferite asupra fiecărei persoane în ceea ce privește relația de dragoste și înțelegerea în cuplu. Folosind metoda Bagua, care implică marcarea punctului de Sud-Vest și asocierea sa cu elementele pământului și numărul 2, vei putea fi mai receptiv în ceea ce privește relațiile afective.

 

În acest sens, poziționează o oglindă în colțul dragostei dacă acesta nu poate fi determinat cu precizie din cauza formei camerei, păstrează ordinea în dulapul pentru haine și elimină tablourile care prezintă apă, fluturi și femei sau bărbați singuri. De asemenea, asigură-te că ușa dormitorului poate fi deschisă la maximum, fără să se lovească de alte obiecte.

  1. Decorează folosind obiecte Feng Shui pentru dragoste

Modul în care locuința ta este amenajată este esențial pentru a atrage energia Qi pozitivă în zona dragostei și a armoniei în cuplu. Există câteva aspecte care pot fi luate în considerare – unul dintre ele este folosirea culorilor focului, element care dă naștere Pământului. Nuanțele acestuia sunt roșu, portocaliu, galben, mov, puterea cea mai mare a acestora fiind exercitată când sunt folosite în colțul dragostei.

 

Poți amplasa acolo o cutie dublă a fericirii realizată handmade din lemn ușor, roșu. Aceasta este un simbol al căsătoriei și al cuplului. Un alt element este cifra doi sau dualitatea – ea poate fi obținută cu ajutorul unor rățuște mandarin, care sunt, de asemenea, obiecte Feng Shui pentru dragoste și mariaj.

 

Feng Shui reprezintă arta echilibrului dintre om și natură și al armoniei. Îmbinarea acesteia cu unul dintre cele mai frumoase sentimente, dragostea, poate aduce o mulțime de beneficii atunci când vine vorba despre viața amoroasă, chiar dacă ești deja parte într-o relație sau încă îți cauți jumătatea. Ia în considerare sfaturile experților din acest domeniu și pune în aplicare principiile de mai sus pentru a atrage energiile pozitive în sfera afectivă!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA