AcasăLifestyleCum poţi alege cele mai bune perne pentru hotelul tău?

Cum poţi alege cele mai bune perne pentru hotelul tău?

DISTRIBUIȚI

Când vine vorba de perne, nu există o alegere perfectă pentru toată lumea. La fel ca în cazul multor lucruri din viață, fiecare persoană are propriile gusturi și preferințe. Acest lucru înseamnă că atunci când vorbim despre hoteluri, cea mai bună soluţie este să alegi mai multe tipuri de perne pe care să le oferi.

În acest articol, vom explica tipurile de perne disponibile și modul în care diferite stiluri de somn pot afecta ceea ce preferă oamenii. Dacă vrei să alegi perne de bună calitate, cumpără la preţ bun de pe acest site, pernele cu care îţi vei impresiona toţi oaspeţii.

Cât de des trebuie să fie înlocuite pernele?

Acasă, sfatul general este să înlocuieşti pernele la fiecare unu-doi ani. Păstrarea lor mai mult decât această perioadă nu este o idee bună, deoarece perna absoarbe transpirația, saliva, celulele moarte ale pielii, părul și multe altele. Acest lucru face ca mucegaiul și alergenii să se acumuleze, ceea ce nu este bine pentru persoanele cu alergii. Spălarea pernelor le poate prelungi viața, dar în cele din urmă va exista un punct în care înlocuirea lor este singura opțiune.

Conform România Liberă, pentru hotel ai nevoie de cele mai bune lenjerii și de mai multe schimbări.

Pentru hoteluri, unde sute de oameni vor folosi aceeași pernă în timp, pernele pot fi înlocuite mai des. Lanțurile mari de hoteluri schimbă mii de perne în fiecare an. Cu toate acestea, cu o îngrijire și o spălare adecvate, nu există niciun motiv pentru care pernele hotelului nu pot rezista mai mult. Spălarea regulată este o necesitate pentru a te asigura că nimic nu se acumulează pe pernă pentru a atrage alergeni și acarieni.

Cum ştii că a venit momentul să îţi înlocuieşti pernele?

Hotelurile vor înlocui în general pernele pe o perioadă de timp stabilită, dar pot fi înlocuite și atunci când menajerele încep să observe semne de uzură. Semnele de îmbătrânire includ pete permanente cauzate de transpirație și ulei de corp, lipsa fermităţii sau clienţii care raportează reacţii alergice. Pentru pernele cu pene, un truc bun este să îndoi perna în jumătate. Dacă rămâne în poziția respectivă, atunci este timpul să o înlocuieşti.

Ce tipuri de perne există?

Pentru a vedea mai multe tipuri de perne, intră pe https://lenjerii-hoteluri.ro/ unde vei găsi cu siguranţă modele care să îţi atragă atenţia.

Perne sintetice

Pernele sintetice sunt perne fabricate din materiale artificiale. Această categorie include perne din fibră goală, microfibre și poliester. Sunt cele mai ieftine tipuri de perne pe care le poți cumpăra, dar asta nu înseamnă că au calitatea slabă. În funcție de material, pernele sintetice pot emula îndeaproape senzația de perne naturale fără cheltuieli suplimentare sau alte probleme care pot apărea din cauza penelor reale în interiorul pernelor.

Perne din fibră goală

O pernă din fibră goală este fabricată din poliester și are tendința de a da o senzație de elasticitate ușoară. Este, de asemenea, o pernă respirabilă, datorită spațiilor goale din material. Spre deosebire de pernele cu pene, nu va trebui să le speli la fel de mult.

Pernele din fibră goală sunt, de asemenea, destul de versatile, deoarece poţi găsi tipuri cu proprietăți antialergice și chiar versiuni ignifuge sau impermeabile.

Perne din microfibră

Microfibra este o umplutură formată din fibre fine de poliester care tind să fie țesute strâns împreună, făcând o alternativă super confortabilă la umpluturile naturale. De asemenea, aceste perne tind să fie antimicrobiene și resping umiditatea.

Perne naturale

Pernele naturale sunt perne care conțin produse naturale precum pene de pasăre. Acestea tind să fie mai scumpe decât pernele sintetice și se găsesc adesea în hotelurile de lux.

Perne din pene și puf

Deși sunt mai scumpe decât alternativele sintetice, pernele din pene și puf sunt cel mai luxos tip de pernă. Cu pene de rață sau pene de gâscă, aceste perne sunt alcătuite dintr-un anumit procent de pene combinate cu puf.

Pernele cu puf și pene sunt o opțiune mai confortabilă decât pernele doar cu pene, deoarece nu au zone dure care ies prin capac și te irită. De asemenea, păstrează căldura și sunt moi și maleabile. Dezavantajul este că au nevoie de scuturări regulate pentru a te asigura că își păstrează forma. Deoarece sunt un produs natural, poţi simți un pic mirosul când sunt scoase pentru prima dată din ambalaj. De asemenea, dacă ai alergii la păsările de apă, ar trebui să eviți aceste perne naturale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA