AcasăLifestyleCum poate un stand expozițional să fie remarcabil?

Cum poate un stand expozițional să fie remarcabil?

DISTRIBUIȚI

S-ar putea să fie dificil să spunem cu exactitate ce tip de stand expozițional ar funcționa cel mai bine la o expoziție sau eveniment, mai ales dacă sunteți nou în această lume a târgurilor expo. Din păcate, nu există reguli stricte și rapide; cea mai mare parte constă în testare pentru a descoperi ceea ce funcționează pentru afacerea ta și pentru clienții business-ului tău.

Cu toate acestea, există anumite lucruri cruciale de luat în considerare atunci când alegi un stand expozitional modular; în continuare vei vedea principiile pe care le poți urma pentru a-ți atinge obiectivele de afaceri la orice eveniment pe care îl alegeți. Continuă să citești pentru a afla despre cei mai importanți 3 factori de luat în considerare atunci când proiectezi un stand de expoziție.

Design inovativ

Ar putea fi o provocare să vii cu un design atrăgător și original, care să iasă în evidență față de celelalte standuri din cadrul evenimentelor, mai ales când ai o locație mică de prezentare. Cu atât de multe tipuri de standuri expo disponibile, poate fi dificil să alegi un design de stand modular care să se potrivească cel mai bine cu brandingul companiei tale.

Un stand expozițial bun trebuie să fie adaptabil. Atunci când achiziționezi propriul stand, ia în considerare modul în care îl vei adapta pentru diferite evenimente și spectacole. Avantajul achiziționării unui stand expozițional modular este că vei putea modifica aranjamentul de la un eveniment la altul, dar și imprimeul.

Print calitativ

Printul standului tău expozițional este esențial dacă dorești să faci o impresie pozitivă asupra vizitatorilor. Calitatea slabă a imprimării va oferi un aspect ieftin și amatoricesc. Investiția în produse imprimate de înaltă calitate te asigură că standul tău va părea profesionist și va atrage mai mulți oameni.

În cadrul companiei noastre, Formtex, oferim o varietate de opțiuni de imprimare, inclusiv imprimare prin sublimare. Folosind cerneluri ecologice, o combinație de căldură de 200o și presiunea rolei forțează cerneala pe bază de apă să se lege de fibrele textilului, rezultând lucrări de artă ultra-îndrăznețe și vii. Sublimarea vopselei fuzionează cerneala direct în țesătura textilului, mai degrabă decât să stea deasupra, astfel încât standurile tale vor dura mai mult.

Specialiștii noștri inspectează cu atenție fiecare etapă a procesului pentru defecte sau daune, iar orice problemă este detectată instantaneu, iar articolul este reprodus de la zero. Vei ști că obții cea mai bună calitate a imprimării.

Asamblare ușoară

Amenajarea cu zile înainte de expoziții și evenimente poate fi suficient de stresantă fără povara suplimentară a unei arhitecturi sofisticate a standului expozițional modular. Standurile pop-up din textil sunt două dintre cele mai simple sisteme expoziționale de instalat; necesită foarte puțin timp de  asamblare, și zero experiență.

La construcția unui stand expozițional modular textil a fost folosită o structură tubulară robustă, dar ușoară. Fiecare parte a cadrului este etichetată cu un număr și pur și simplu se potrivesc împreună. Un „ciorap” din material textil cu model este apoi alunecat peste cadru pentru un aspect finit.

Sfat extra:

Pentru a face în așa fel încât standul tău să iasă în evidență din mulțime, selectează soluții unice de iluminat. Utilizarea inteligentă a iluminatului standului expo poate face ca spațiul să pară și să se simtă mai mare decât este.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA