AcasăLifestyleCum îți faci un card de credit și de ce ai nevoie...

Cum îți faci un card de credit și de ce ai nevoie pentru acesta

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sursa foto Pexels:

https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-shopping-online-6238363/

 

Cardul de credit se poate obține de la o instituție financiară bancară, dacă îndeplinești condițiile minime de eligibilitate. Poți solicita un card de credit pentru achiziții în rate fixe fără dobândă, de la comercianții parteneri ai creditorului. Dacă restitui banii la timp, integral, te vei putea bucura de cumpărături fără să îți faci griji că vei plăti dobândă.

 

Un card de credit este un produs financiar pus la dispoziția ta de o bancă, dacă îndeplinești anumite criterii. Linia de credit te poate ajuta să faci cumpărături rapide, online sau în magazinele fizice, în condiții avantajoase, dacă respecți condițiile contractuale.

Îți trebuie un card de credit pentru sesiuni de shopping fără griji? Poți solicita un card de cumpărături, pe care să îl folosești numai atunci când ai nevoie să achiziționezi ceva pentru care nu ai sau nu dorești să plătești toată suma odată.

Află criteriile de eligibilitate

Condiția principală pentru obținerea unui card de credit este să ai obții venituri lunare, declarate la ANAF. Pentru aceasta trebuie să ai peste 18 ani, să ai domiciliul în România și să fii angajat de minimum 6 luni.

Acestea sunt criteriile generale, dar sunt anumite situații în care vor fi necesare și alte verificări și pași de trecut pentru a primi cardul solicitat, în funcție de gradul de îndatorare sau de alte datorii pe care ai putea să le ai la  alte instituții creditoare. Fiecare bancă are propriile criterii după care se ghidează în acordarea acestor servicii bancare.

Aplică online sau direct în sucursală Solicită  cardul de credit online sau  programnează-te pentru o discuție cu un reprezentant al băncii la unul dintre sediile instituției financiare bancare. Dacă sunt îndeplinite condițiile necesare, după verificarea realizată de bancă, vei primi un răspuns în cel mai scurt timp și apoi vei beneficia de cardul de cumpărături cu rate fixe fără dobândă, pe care să îl utilizezi când mergi la shopping..

Vei avea beneficia de o limită de credit pe care să o poți accesa, echivalentă cu câteva salarii, în funcție de sursele de venit, posibilitatea de rambursare și de gradul de îndatorare.

Iată beneficiile cardului tău de credit

Un card de credit cu rate fixe fără dobândă te ajută să cumperi ceea ce ai nevoie și să plătești eșalonat produsele, în maxim 24 de rate, în rețeaua de magazine partenere. Fiind vorba despre un număr mare de comercianți din toate domeniile de activitate, cu siguranță ai ocazia să identifici cea mai bună ofertă pentru tine.

În plus, beneficiezi și de un sistem de bonusare sau de puncte de fidelitate, astfel încât vei primi  bani sau bonus pe card, pe care să îi utilizezi la următoarele achiziții.

Responsabilitățile tale contractuale

Contractul încheiat între tine și bancă, pentru cardul de cumpărături, stipulează condiții de îndeplinit și anumite termene. Dacă rambursezi integral suma datorată, nu amâni plata ratelor și nu depășești data scadentă până la care să rambursezi suma fixă pe luna în curs, te vei bucura de rate fără dobândă. . Tot ce trebuie să faci, este să dai dovadă de un comportament de plată pozitiv. În caz contrar, vei avea de plătit penalități și o dobândăa mai mare. .

Fii în avantaj zi de zi

Cardul de cumpărături este util și necesar pentru a putea achiziționa produse cu rate fixe fără dobândă, lucruri de care ai nevoie atunci când renovezi sau mobiliezi casa. Pentru a nu intra într-un cerc vicios al datoriilor, îți recomandăm să verifici cu atenție când cumperi un produs numărul ratelor lunare în care trebuie achitat, , ca să faci un calcul și să vezi  suma lunară pe care va trebui să o plătești.

Este relativ ușor să beneficiezi de un card de credit de la o instituție financiară bancară. Respectă condițiile de plată și bucură-te de sesiuni de shopping în magazine din cele mai variate domenii: modă, mobilă, IT&C, electronice și electrocasnice, supermarketuri, decorațiuni, benzinării etc. Este foarte simplu!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA