AcasăAlteleEconomicCum investești în criptomonede - instrucțiune

Cum investești în criptomonede – instrucțiune

DISTRIBUIȚI

Profituri rapide și lipsa reglementării – acestea, probabil, sunt principalele aspecte care atrag și determină investitorii din întreaga lume să-și facă alegerea investițională în favoarea criptomonedelor.

Poți face acest lucru chiar acum, utilizând aplicația Bitcoin Loophole – un partener de încredere în ceea ce privește tranzacții de crypto sigure și transparente!

Totodată, mai este și o altă categorie de persoane interesate în crypto, care ar dori să investească, dar li se pare acest tip de investiție prea complicat. În acest articol oferim o instrucțiune detaliată despre cum investești în crypto. Am creat o instrucțiune pe pași, astfel încât aceasta să fie cât mai clară și accesibilă.

 

  1. Analizează piața. Înainte de a face o investiție, ai nevoie să ai o aspirație clară despre starea în care se află piața. Este oare acum momentul oportun să investești? Piața se află în creștere sau în scădere? Răspunsul la aceste întrebări te va ajuta să înțelegi mai bine și mai clar dacă are rost acum  să investești sau nu.

 

  1. Alegi activul / activele digitale în care vei investi. Este recomandat să alegi mai multe active, întrucât în cazul în care vei renunța să investești în unul dintre acestea, vei avea o altă poziție disponibilă. Totodată, atunci când alegi mai multe criptomonede spre a investi în ele poți să-ți creeze mai ușor și mai rapid un portofoliu de investiții diversificat – format din mai multe criptomonede.

 

  1. Stabilește cât de mult dorești să investești. Valoarea investiției ar trebui să reprezinte acea sumă de bani pe care ai fi gata să o investești asumându-ți potențialul risc de a pierde acești bani. Până la urmă, investiția în domeniul crypto este o investiție cu risc – piața este una cu adevărat volatilă și poți înregistra atât câștiguri, cât și pierderi.

 

  1. Analizează riscurile. Cu siguranță, nu există nici o strategie și niciun instrument prin intermediul căruia ai putea prevede și reduce la 0 absolut toate riscurile investiționale. Totodată, o gestiune eficientă a riscurilor te poate ajuta să previi și să minimizezi anumite riscuri, precum și efectele negative a acestora asupra fondurilor tale. Analizează volatilitatea din mai multe puncte de vedere. Ține minte că o volatilitate înaltă poate să te ajute să-ți crești profiturile, dar, totodată, cu aceeași ușurință îți poate aduce pierderi considerabile.

 

  1. Alege un portofel sau o platformă de tranzacționare de încredere. Modul în care ai grijă de stocare a fondurilor tale determină, în mare parte, siguranța acestora și, respectiv, succesul investițiilor tale per general. Alege un portofel sua o platformă de încredere, o platformă care garantează că fondurile tale sunt depozitate în siguranță.

 

  1. Înregistrează-te pe o platformă care îți permite să tranzacționezi fonduri crypto. Asemenea platforme, de obicei, oferă o varietate de instrumente disponibile pentru tranzacții rapide și transparente. Cu cât mai fiabilă este paltforma pe care ai ales-o pentru a tranzacționa, cu atât mai fiabilă va fi activitatea ta investițională.

 

  1. Cumpără criptomonede. Modul în care achiziționezi active digitale va determina succesul investiției tale per general. Dacă vei cumpăra la un preț înalt și vei vinde la un preț mai mic, evident, vei înregistra pierderi. Anume din acest motiv este important să abordezi etapa de cumpărare cu maximă prudență. Analizează cum se comportă prețul la activul digital. Sunt premise ca acesta să crească sau să scadă? Cât de riscant este să cumperi acum? Odată ce vei avea răspuns la aceste întrebări, vei putea decide – să cumperi acum sau nu.

 

  1. Odată ce ai achiziționat criptomoneda dorită, asigură-te că o depozitezi într-un mod corespunzător din punct de vedere al securității fondurilor. Odată ce alegi un portofel online sau o platformă de tranzacționare online, este important să înțelegi că apar anumite riscuri aferente securității fondurilor. Anume din acest motiv este important să rămâi precaut, să ai grijă cum gestionezi datele cu caracter personal și, în măsura posibilităților, să aplici cât mai multe instrumente de securitate.

 

 

Concluzie

Pe lângă faptul că sunt destul de populare și profitabile, investițiile în criptomonede sunt mult mai accesibile decât pot să pară la prima vedere. De fapt, o asemenea investiție nu necesită cunoștințe aprofundate în domeniul investițiilor. Urmând pașii pe care i-am descris mai sus, vei reuși cu ușurință să faci primele tal einvestiții în crypto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA