AcasăNews AlertCUM ERA DE AȘTEPTAT | În lumina ultimelor scandaluri, deputatul-președinte AUR Maramureș...

CUM ERA DE AȘTEPTAT | În lumina ultimelor scandaluri, deputatul-președinte AUR Maramureș s-a dezis de consilierul local Hodorogea

spot_img

DISTRIBUIȚI

În lumina ultimelor scandaluri în care a fost implicat consilierul local ex-USR Hodorogea Bogdan, noul său partid s-a dezis de el. Susținerea ideii și votul pentru un primar interimar de la UDMR în Baia Mare pare că i-a pus capac liderului AUR de Maramureș, însă putem deduce că nu a fost vorba doar despre asta.

În urmă cu câteva săptămâni, consilierul local băimărean Hodorogea Bogdan era prezentat cu surle și trâmbițe, printr-o conferință de presă, ca fiind „noul președinte AUR Baia Mare” chiar de către președintele AUR de Maramureș, deputatul Darius Pop. Acum, pare că deputatul a prins niște tagme politicienești în câțiva ani la București și începe să ia cetățenii de fraieri, pe față, spunând că președintele anunțat chiar de el nu e nici măcar membru în partid, iar funcția și-a arogat-o singur.

„Ne dezicem de acele persoane care au vorbit în numele AUR și ș-au atribuit funcții de conducere și au vorbit în numele nostru!” – spune deputatul.

Motivul oficial pentru care AUR s-a dezis de Hodorogea, arată Pop, este că a susținut un viceprimar UDMR pentru rolul de primar interimar, respectiv pe Pap Zsolt. Noi deducem că e vorba de mai mult de atât, respectiv videoclipul care a făcut înconjurul țării și în care protagonist e tocmai consilierul Hodorogea, beat-criță, în timp ce încerca să șantajeze un dezvoltator imobiliar. Evident, nu s-ar fi putut discuta despre asta pentru că nu dă bine să admiți că ai primit cu brațele deschise un astfel de personaj, iar politica struțului pe subiecte sensibile încă funcționează într-o anume măsură.

Așadar, mare atenție la „lupii tineri” îmbrăcați în haine populiste. Nu își pot ascunde năravurile, oricât de mult ar vrea ei să poată.

Aici aveți și anunțul celor de la AUR Maramureș:

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA