Acasă Lifestyle Cum au ajuns păcănelele cu fructe să aibă simboluri de fructe?

Cum au ajuns păcănelele cu fructe să aibă simboluri de fructe?

DISTRIBUIȚI

Când un inginer de software în vârstă de 25 de ani din Phoenix pe nume Bill Elfritz, și a pus ultimii 20 de dolari în mașina de slot Megabucks, la cazinoul Excalibur din Las Vegas, probabil că nu era conștient de istoria jocului pe care îl juca.

Ar fi avut grijă și mai puțin de locul lui Megabucks în cărțile de istorie – mai mult ale sale, dacă este ceva – când a lovit trei simboluri jackpot la rând pentru a da jos un jackpot progresiv de aproape 40 de milioane de dolari.

Scurt istoric al jocurilor de pacanele cu fructe

De fapt, dacă Bill ar fi fost cu în jur de 100 de ani mai devreme, probabil că ar fi fost plătit în aproximativ 30 de milioane de pachete cu gumă de mestecat.

Jocul Megabucks pe care l-a jucat pentru o sumă care i-a schimbat viața în 2003 conținea câteva simboluri noi pentru aparate de slot moderne. Dar acolo, ca un vechi prieten de încredere, au fost pictograme cireșele, care au făcut ca 20 de dolari să se ridice la o sumă atât de astronomică.

Și în acea zi, când au apărut primele sloturi în Statele Unite, sloturile erau despre fructe.

Sloturi online – Moartea sloturilor de fructe?

Încărcați orice cazinou online astăzi și există suficiente opțiuni de sloturi video cu fructe pentru a satisface fanul celor mai încărcate sloturi: 3 tambururi, 5 linii, 243 de căi de câștig, secvențe de cutaway animate, supereroi, Wilds în expansiune, Role de avalanșă și jackpot-uri progresive. Dacă există un sistem și o temă gândită, este posibil să devină un slot online.

Cu toate acestea, realitatea din 2013 este că cele mai populare sloturi video online – deocamdată – sunt încă cele umplute până la capăt cu simboluri de fructe – cireșe, pepeni, ananas, prune. Aceste simboluri sunt ca un semn că sunteți în mâinile sigure ale unui dezvoltator care înțelege jocurile cu sloturi clasice.

Dar de unde provin aceste simboluri populare de fructe, cum au ajuns în mașinile cu sloturi și de ce continuă să fie utilizate?

Vrei bani? Obișnuiau să ofere niște gumă de mestecat

Primele mașini de fructe au apărut în America la începutul secolului XX. Acele dispozitive timpurii, cum ar fi Trade Simulator, au dat câștiguri sub formă de gumă de mestecat, diferitele arome descrise de simbolurile fructelor câștigătoare pe tamburi: ați lovit trei cireșe – guma cu aromă de cireșe a fost a ta; trei pepeni v-ar fi câștigat un pachet de gumă aromată cu gust de pepene galben.

Dar guma de mestecat nu a fost doar o noutate – au fost folosite în mod deliberat ca recompense pentru a evita legile anti-jocuri care existau în multe state americane la acea vreme. De fapt, O.D. Jennings, care a condus Compania de noutate din industrie – și care a fost responsabil pentru prima introducere a simbolurilor fructelor – a numit mașina un „distribuitor de gumă de mestecat”.

Direct în Libery Bell

Aceste mașini de „fructe” se bazau pe slot-ul Liberty Bell al lui Charles Fey, apărut cu câțiva ani înainte. Mașina lui Fey este bunicul mașinilor de slot moderne. A introdus o mașină cu trei tambururi, simboluri de cărți de joc și pictograma Liberty Bell.

De fapt, clopotul de aur există și astăzi în multe mașini de fructe. Dar a fost următoarea mașină a lui Fey, Bell Operator, care a încorporat simboluri de fructe.

În psihicul american

Odată cu aspectul strălucitor al mașinilor, al graficii desenate și al cadourilor de premii, mașinile de fructe au reușit să-și găsească drum în magazinele convenabile din America – întrucât au reușit să renunțe la gumă, linia dintre jocurile de noroc și distribuitor a devenit complet încețoșată.

În curând, alți dezvoltatori au intrat în act, iar modelul a fost îmbunătățit. Odată cu noua tehnologie, plățile au devenit și mai mari.

În era electronică

Big Bertha, o mașină apărută în anii ’60 și care avea nevoie de un motor de 5 cai putere pentru a alimenta tambururile, a introdus 160 de simboluri pentru a spori gradul de aleatoriu. În cele din urmă, mașina va crește de la trei la opt tambururi și cu ea jackpot-uri mai mari.

Cu toate acestea, noile sloturi au continuat să atragă sute de jocuri noi. Pentru prima dată sloturile au fost echipate cu scaune, astfel încât mai multe persoane să poată sta la ele în același timp. Noul sistem electronic – ajutat de microprocesoare revoluționare – a însemnat că au fost mai greu de înșelat, făcându-le mult mai atrăgătoare pentru cazinourile mari.

Dimensiunea mașinilor a devenit de asemenea mai mică, ceea ce înseamnă că acum cazinourile ar putea ambala tot mai multe în cazinourile lor și să crească profiturile. Big Bertha ar deveni o piesă de muzeu.

În ciuda tehnologiei avansate, însă, fructele au rămas, o amintire constantă a vremurilor vechi.

Mașini de fructe – Varianta acceptabilă a jocurilor de noroc?

În anii 1950 și 1960 în Marea Britanie, aceste mașini au explodat în popularitate în orașele și orașele de pe litoral, mașinile fiind numite „Mașini de fructe” pentru prima dată. Astăzi, aceste „fructe” se găsesc în pub-uri, parcuri de distracții, chiar cafenele. Este destul de greu să găsești astăzi un arcade în Marea Britanie care să nu aibă cel puțin o duzină de mașini cu tematică cu fructe.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline






TE-AR MAI PUTEA INTERESA

ACCIDENT ÎN TĂUȚII DE SUS – Impact frontal între două autoturisme

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8:00, pe DN 18, pe raza localității Tăuții de Sus. Potrivit primelor...

ACȚIUNE DE SALVARE BAIA MARE – Bebeluș de 6 luni, transportat cu avionul SMURD cu arsuri grave

O acțiune de salvare contratimp a avut loc az-noapte în Baia Mare. Un bebeluș de numai 6 luni care a suferit arsuri pe 30%...

LUCRĂRI LA REȚEA – Furnizarea apei, sistată temporar pe o stradă din Baia Mare

Băimărenii de pe strada Alba Iulia din Baia Mare vor rămâne fără apă potabilă la robinete azi, 17 septembrie, timp de câteva ore. Sistarea...

PREȚUIRE PENTRU SALVATORII DIN LINIA ÎNTÂI – Cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare au fost recompensate cu daruri simbolice...

A trecut deja o jumătate de an de când cadrele medicale din linia întâi duc o luptă neobosită cu virusul care, într-o mai mică...

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații din Țara Codrului pentru alegerile din 27 septembrie

Candidații pentru primăriile din Țara Codrului au fost lansați, zilele trecute, în Ariniș. Primari cu multe mandate în spate, dar și candidați aflați la...