AcasăActualitateCum alegi un cazino online de încredere în România?

Cum alegi un cazino online de încredere în România?

DISTRIBUIȚI

Cazino online de încredere

Cazinourile au fost și sunt, fără doar și poate, unele dintre cele mai căutate locuri pentru distracție și socializare. Odată cu evoluția tehnologiei, cum era de așteptat, și acestea s-au dezvoltat și țin pasul cu nevoile societății de astăzi. În primul rând, pentru a oferi clienților posibilități nelimitate de distracție și potențiale câștiguri, dar și pentru a acoperi nevoia oamenilor de a avea o veritabilă experiență de cazino chiar în confortul casei. Acest lucru a fost posibil prin redarea celor mai cunoscute jocuri de cazino din lume, și aici ne referim la ruletă, poker, blackjack, zaruri, slots, bingo și multe altele, într-un format virtual. Cazionurile online au adus un plus industriei și prin atragerea unui segment din populație care, înainte, nici nu s-ar fi gândit să intre într-un cazino.

Totuși, o dată cu apariția cazinourilor online a crescut și numărul site-urilor obscure care doar pretind că oferă servicii legale și sigure pentru iubitorii de jocuri de noroc. Pentru a nu cădea în capcana acestora și pentru a avea o experiență plăcută, în acest material vă prezentăm care sunt regulile pe care trebuie să le respecțați atunci când alegeți un cazino online.

Ce trebuie să verifici când alegi cazino online

Multe îndoieli atunci când alegeți un cazinou online?

La această oră, în România există zeci de cazinouri online, unele ajungând a fi considerate de tradiție, cu o clientelă deja formată, în timp ce altele, mai noi, încearcă să își facă loc pe piață. Așadar, apare întrebarea: pe care să îl aleg? Ei bine, înainte de a alege un cazino online trebuie să înțelegi felul în care acestea ar trebui să funcționeze. Mai jos, vă prezentăm cele 3 reguli de bază pe care orice cazino online de încredere trebuie să le respecte.

Regula numărul 1: Respectarea legislației

Respectarea legislației

La fel ca în cazurile caselor de pariuri ori a cazinorilor din locații fizice, cazinourile online trebuie să respecte legislația în vigoare care reglementează activitățile din domeniul jocurilor de noroc. Având în vedere că fiecare stat al lumii are un alt tip de legislație, cel mai bine este să verificați dacă cazinoul în care vreți să vă pierdeți orele distrându-vă respectă legislația țării voastre. În cazul de față, un cazino online de încredere trebuie să fie verificat, reglementat și a primit licența de la ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Un cazino online de încredere ar trebui să aibă sigla ONJN expusă pe pagina principală a site-ului, cu link de redirecționare spre oficiu. De asemenea, e important de știut și faptul că instituția poate oricând să suspende licența unui cazino online. În 2018, două companii care activau în domeniu, în România, s-au ales cu licențele suspendate, deci ar fi bine să verificați din când în când dacă aceasta este încă existentă pentru cazinoul pe care îl alegeți. Dacă un cazino online vi se pare dubios, puteți oricând să verificați dacă acesta apare pe lista neagră a ONJN.

Desigur, încrederea pe care o emană un cazino se formează în timp, nu poate și nu are posibilitatea să existe pur și simplu peste noapte. Să luăm ca exemplu pozitiv 888 casino: este printre cele mai vechi în piața jocurilor de noroc online, având o istorie de peste 20 de ani. Cu sisteme reglementate, special concepute pentru siguranța utilizatorilor, dar, de asemenea, cu determinarea constantă de a crea un mediu de jocuri responsabil pe o bază de zi cu zi, acesta poate fi considerat cu siguranță un cazinou cu adevărat de încredere. În plus, ei au peste 1.000 de jocuri slot, unele dintre ele fiind exclusive, transformate în realitate de către creatorii de frunte din lume, dar și jocuri de creație proprie. Este cu siguranță alegerea noastră când vine vorba de un cazino online din Romania.

Regula numărul 2: Joc responsabil

Faptul că unele persoane devin ușor dependente de jocurile de noroc a făcut ca “regulile jocului” la nivel mondial să se schimbe substanțial, creându-se instituții care să îi ajute pe cei dependenți. Un cazino online de încredere va pune mereu pe primul loc jocul responsabil, venind în același timp în ajutorul celor în nevoie. Majoritatea cazinourilor online serioase colaborează cu diverse instituții care îi ajută pe dependenții de jocuri de noroc pentru că (nu-i așa?) e o linie subțire între a te distra și a deveni sclavul jocurilor.

Prioritate pentru jocurile responsabile

La fel ca în cazul regulii numărul 1, un cazino online care îndeamnă spre joc responsabil ar trebui să aibă trecut pe site, într-un loc vizibil, îndemnul spre joc responsabil. Dacă există și link-uri spre instituții care ajută persoanele dependente de jocuri de noroc este cu atât mai bine. De asemenea, site-ul cazino-ului ar trebui să conțină un set de unelte care să asigure jocul responsabil:

  • Protejarea minorilor: jocurile de noroc sunt interzise minorilor în România, astfel că e important ca un cazino online să dispună de uneltele necesare pentru a se asigura că aceștia nu au acces la platforma lor.
  • Prevenirea jocului compulsiv: utilizatorii trebuie să aibă posibilitatea de a-și seta singuri anumite limite de joc. Astfel, dacă încalcă limitele respective, platforma îi va exclude automat pentru o perioadă de timp, oferindu-le o pauză de la jocurile de noroc.
  • Mesaje de avertizare: poate unul dintre cele mai interesante unelte care asigură jocul respobsabil este mesajul de avertizare. Unealta funcționează în felul următor: o dată la câteva zeci de minute, utilizatorului îi apare un mesaj care îi amintește că și-a petrecut deja un anumit timp în cazinoul online.

Regula numărul 3: Verificarea companiilor care se află în spatele cazinourilor online

La fel ca în cazul unui site de imbrăcăminte, spre exemplu, este important ca atunci când urmează să îți investești banii undeva să știi care este compania care se află în spate. În acest fel, este foarte simplu să afli istoricul companiei, țara “mamă” și seriozitatea acesteia. orice. Lipsa informațiilor despre o anumită compania din spatele unui cazino online ar trebui să îți dea de gândit.

Cunoașterea companiilor din spatele cazinoului

Nu e nevoie  de o muncă de detectiv, este relativ simplu să verifici dacă o companie este sau nu de încredere, internetul oferind în zilele noastre informații despre aproape orice.
De obicei, un cazino online care funcționează legal face parte dintr-un grup mai mare de companii și, în majoritatea cazurilor, acestea sunt listate la Bursa de Valori din Londra (cea mai importantă bursă din Europa în ceea ce privește capitalizarea companiilor listate), aceasta fiind cea mai bună dovadă de seriozitate, conformare și încredere pe care o puteți găsi.

Bine de știut

La fel ca în cazul altor țări dezvoltate, în România poți beneficia de consultață de specialitate în cazul în care te-ai simțit înșelat de site-uri obscure de pe internet care doar pretind a fi cazinouri online. Există suficiente cazuri în care oamenii au fost păcăliți. E bine de știut faptul că, în România, mai mulți avocați și consultanți de la cea mai veche firmă de avocatră din România, specializați mai ales în domeniul jocurile de noroc, și-au dat mâna și au creeat un parteneriat special conceput pentru a-i ajuta pe cei în nevoie. În prezent, Simion & Baciu este condusă de trei parteneri și include, de asemenea, patru asociați cu experiență în domeniul IP, jocuri de noroc, confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Concluzie

Practic, tot ce îți rămâne de făcut acum este să alegi cel mai bun cazino online, care prezintă toate elementele de încredere, respectă toate regulile enumerate mai sus, îți oferă cele mai bune bonusuri, o experiență veritabilă de cazino, o interfață prietenoasă și cele mai variate jocuri de cazino pe care nu o să le găsești în altă parte. Așadar, să înceapă distracția! Cel mai important, nu uitați, jucați responsabil!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA