AcasăLifestyleCum alegi perechea perfectă de cercei din argint: 3 sfaturi!

Cum alegi perechea perfectă de cercei din argint: 3 sfaturi!

DISTRIBUIȚI

Sursa foto: Pexels.com (https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/lux-scump-costisitor-pre-ios-5370657/)

 

Să alegi o pereche de cercei care să te reprezinte și care să devină accesoriile tale preferate este dificil, dar nu imposibil! Iată, trei sfaturi care îți vor fi de mare ajutor când vei vrea să alegi perechea perfectă de cercei din argint.

 

Cerceii din argint cu modele asimetrice sunt mereu la modă

 

Modelele asimetrice sunt la mare căutare și nu se vor demoda în următorii ani deoarece reprezintă un stil aparte, care atrage atenția, dar care este, totodată, simplu și elegant. În acest sens, există o varietate de modele de cercei asimetrici din care poți alege; de la variante precum soarele și luna, la modele alambicate și deosebite.

 

Totuși, acest model de cercei din argint este potrivit pentru anumite tipare de personalitate și nu va caracteriza fiecare persoană! Dacă îți face plăcere să fii creativă, ai mereu idei despre cum să aduci sau să faci ceva nou și ești o persoană veselă, cel mai probabil acest tip de cercei ți se va potrivi de minune.

 

Cerceii cu pietre semiprețioase sunt o variantă sigură

 

Modelul clasic de cercei cu o singură piatră semiprețioasă sau cu mai multe pietre unite într-un sistem de prindere fin și elegant va fi mereu la modă și mereu la mare căutare. Astfel de cercei nu se demodează și, mai mult decât atât, sunt „versatili“ și eleganți.

 

Dacă optezi pentru o pereche de cercei din argint cu o piatră semiprețioasă de dimensiune medie sau mică, nu doar că vei avea un accesoriu potrivit la orice ținută și pentru orice ocazie, dar vei putea purta un accesoriu care se potrivește oricărui tip de personalitate și de fizionomie.

 

Astfel, nu va trebui să te îngrijoreze că modelul ales nu te reprezintă sau nu ți se potrivește deoarece acest tip de cercei este varianta sigură în majoritatea cazurilor. De la vedete de cinema la personalități celebre, vei regăsi cu siguranță acest model de cercei în ținutele lor și acum îl poți avea și tu!

 

Indiferent de model, argintul este preferat de multe femei

 

Deși ai crede că aurul alb, galben sau roz este cel mai dorit, argintul este la mare căutare, de asemenea! Fiind un material rezistent, care nu își pierde strălucirea și care poate fi purtat tot timpul, nu va trebui să îți faci griji dacă uiți să scoți cerceii aleși în timpul dușului, spre exemplu.

 

Față de alte materiale prețioase, argintul poate fi purtat în fiecare moment al zilei, fără grija că va fi afectat sau că se va strica în vreun fel. Astfel, cerceii din argint sunt mereu o alegere bună și îi vei iubi cu siguranță, mai ales dacă îți dorești să-i porți tot timpul!

 

Prin urmare, indiferent că alegi un model mai nou, asimetric, ori unul clasic și „versatil“, cu piatră semiprețioasă, cu argintul nu dai greș niciodată.

 

Dacă ar fi să alegi o singură pereche de cercei pe care să o porți tot timpul, ce model ai alege?

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA