AcasăLifestyleCum alegi cei mai buni detergenți profesionali

Cum alegi cei mai buni detergenți profesionali

spot_img

DISTRIBUIȚI

Descarcă imaginea aici.

 

Odată cu criza sanitară din 2020, oamenii și afacerile au înțeles cât de importantă este curățenia și dezinfectarea regulată. Cel puțin consumatorii și-au dat seama că nu pot avea încredere în acele businessuri care nu își iau măsurile de curățenie pentru siguranță. Iar dacă te-ai gândit vreodată de ce este atât de important să cunoști cum să alegi cei mai buni detergenți profesionali, acesta este unul dintre răspunsuri.

 

Un alt răspuns ține de eficientizarea timpului și bugetului afacerii. Produsele de curățenie obișnuite nu aduc același randament precum detergenții profesionali. Pe scurt, vei ajunge să cheltui mai mulți bani și mai mult timp pentru o simplă activitate de curățenie și dezinfecție. Așa că, hai să vorbim în continuare despre cum să alegi cei mai buni detergenți profesionali și să te bucuri de aceste avantaje:

În funcție de versatilitate

De obicei, există gândul că un produs de curățenie foarte bun este „specializat” în curățarea unui singur obiect. Dar majoritatea detergenților profesionali ar trebui să facă mai mult decât să curețe pur și simplu o singură suprafață. În plus, cu siguranță nu ai dori să cheltui o avere pe un produs de specialitate, cu excepția cazului în care suprafața respectivă are nevoie de unul – de exemplu, monitoarele și tastaturile dintr-un spațiu de birou.

 

Un detergent profesional de specialitate poate fi, de asemenea, versatil. Să presupunem că ai un spațiu de birouri prevăzut cu bucătărie, iar angajații tăi chiar folosesc bucătăria pentru pauzele de masă. Dacă trebuie să cureți aragazul din oțel inoxidabil din această zonă, detergentul profesional ar trebui să poată curăța orice alt element din oțel inoxidabil și, probabil, și alte tipuri de metal.

În funcție de eficiență

Știm cât de aglomerată poate fi o zi de muncă, mai ales că un antreprenor nu-și ia niciodată pauză din a se gândi la alte și alte strategii de dezvoltare a afacerii. Atunci când alegi un detergent profesional, informează-te cu vedere la eficiența acestuia și câștigă mai mult timp din activitatea de curățenie.

 

De exemplu, poate nu există posibilitatea să dezinfectezi spațiul de birouri de 3 ori pe zi. Astfel, va trebui să alegi un produs care are putere de dezinfectare maximă – care elimină 99.9% din bacteriile de pe suprafețe. Detergenții profesionali de la IgienaPHS sunt astfel de produse versatile și eficiente care fac din curățenie o activitate rapidă și mai simplă ca niciodată.

În funcție de modul de utilizare

Desigur, poți freca o suprafață în mod agresiv, de mai multe ori, pentru a elimina toți germenii și microbii, dar la ce bun să ai un detergent profesional de curățenie dacă nu îți ușurează întreaga activitate? De aceea, este crucial să iei în considerare modul de utilizare a produselor de curățenie pentru firma ta.

 

De exemplu, poți lua în considerare caracteristicile ergonomice ale unui detergent. Oare utilizarea unui anumit produs profesional de curățenie pune presiune asupra corpului tău atunci când trebuie să-l folosești? De asemenea, trebuie să te gândești dacă utilizarea detergentului profesional va scurta procesul de curățenie sau îl va face mai complicat.

 

Ia în considerare aspectele discutate anterior pentru alegerea celor mai buni detergenți profesionali și asigură un spațiu curat pentru angajații și clienții tăi. Un spațiu bine dezinfectat va avea un impact pozitiv direct și asupra productivității și profitabilității businessului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA