Acasă Advertoriale Cum alegem casa de pariuri online ideală

Cum alegem casa de pariuri online ideală

DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai întâlnite probleme pe care o întâmpină amatorii de pariuri sportive, mai ales cei aflați la început de drum este aceea de a găsi “cea mai bună” casă de pariuri existentă pe piață.

Pe site-ul nostru, găsiți recenziile obiective ale tuturor aceste case de pariuri online licentiate în România. Acesta poate fi un foarte bun de plecare pentru a vă lua toate informațiile necesare luării unei hotărâri în cunoștință de cauză.

Iată cele mai importante criterii ce trebuie luate în considerare la alegerea casei de pariuri cele mai potrivite:

1. Marja de profit, valoarea cotelor

Este binecunoscut faptul că toate casele de de pariuri câștigă încă de la setarea cotelorde joc, deoarece oferă pariorilor un procent de câștig de doar 85%-90% și asta în cazurile fericite.  Așadar, atunci când un parior mizează pe un meci, aproximativ 5%-15% din această miză este, de la început, ai caselor de pariuri.

În mai toate cazurile de pe piața pariurilor, fiecare dintre casele de pariuri pretinde că ea are cele mai bune cote.

De aceea, este vital să vemi conturi deschise la mai multe case de pariuri, pentru că, pentru un același meci, cotele pot diferi de la un furnizor la altul, chiar cu câteva zecimi. Iar în acest caz, e de la sine înțeles că alegem cotele cele mai mari pentru opțiunea pe care vrem să o jucăm, cele mai valoroase cote pentru noi.

2.Varietatea, bogăția ofertei caselor de pariuri

Trendul actual al casele de pariuri este acela de a oferi cât mai multe și variate opțiuni de pariere. Poți avea parte de sute de opțiuni pentru a paria pe un meci de fotbal dintr-un campionat puternic al Europei.

Acest lucru este foarte benefic pontru un parior responsabil, ce dorește să își construiască strategii proprii, profitabile de pariere, profitând de oferta bogată pe care o are la îndemână.

3. Relația caselor de pariuri cu clienții

Relația cu clientii e vitală în tentative de a crea o relație corectă între pariori și casele de pariuri.

Modul în care sunt rezolvate problemele legate de contul de pariere, de validarea pariurilor, de schimbarea cotelor, de depunerea și retragerea a unor sume din cont atârnă mult în hotărârea pe care urmează să o luăm.

Multitudinea de modalități prin care se poate lua legătura cu aceste case de pariuri, dar și opertativitatea cu care acestea rezolvă doleanțele pariorilor sunt foarte importante și dau un indiciu foarte concludent asupra profesionismului respectivei case de pariuri.

4. Operativitatea depunerii si retragerii banilor din cont

În branșa pariorilor, este foarte important să poți depune în mod operativ bani în cont atunci cînd ai de plasat rapid un pariu ce “ți-a făcut cu ochiul”. Totodată, te aștepți să ai cât mai rapid în cont banii câștigați, așa cum operația de depunere a fost foarte rapidă. Metodele depunere principale, așa cum sunt cardul de credit/debit, transferul bancar sau portofelele electronic online, sunt întâlnite la majoritatea caselor de pariuri online. Diferențele apar la timpii de procesare ai retragerilor, asta e ceea ce îi doare cel mai mult pe pariori.

O casă de pariuri cu adevărat profesionistă asigură transferul în cont a sumelor retrase de către parior în cel mult 24 de ore de la efectuarea retragerii.

Acestea sunt doar câteva dintre informațiile pe care trebuie să le analizăm atunci când dorim să alegem o casa de pariuri serioasă la care să ne facem cont. Dacă notele acordate criteriilor de selecție expuse aici sunt bune și foarte bune, puteți considera că acea casă de pariuri se apropie foarte mult de statutul de profesionalism pe care ar trebui să îl dețină toți operatorii de pariuri.

***
Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline
Crap Art

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

RECOMANDĂRILE JANDARMILOR MONTANI – Ce trebuie să facem pentru a fi în siguranță pe munte

Jandarmii de la Posturile Montane Şuior, Cavnic, Valea Vaserului şi Borşa din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş şi-au intensificat acţiunile în zona de...

SITUAȚIE COVID-19 MARAMUREȘ – 3 MORȚI în 24 de ore. Numărul infectărilor a ajuns la 206

Numărul cazurilor noi de COVID-19, dar și al deceselor, crește în Maramureș. În ultimele 24 e ore, în județ s-au înregistrat nu mai puțin...

CRIMĂ BAIA MARE – Nagy Istvan, cel care a ucis-o cu burtalitate pe Ramona sub privirile fiicei lor de 2 ani, a fost arestat...

Autoritățățile maramureșene aduc noutăți în cazul crimei care a șocat întreaga comunitate băimăreană și nu numai. Nagy Istvan a fost arestat preventiv pentru 30...

ACTUALIZARE/ ANCHETĂ LA MĂNĂSTIRE – Starețul din Maramureș, acuzat că ține căpriori sălbatici în captivitate

Anchetă pornită de polițiștii maramureșeni în cadrul unei mănăstiri din Maramureș, după o postare controversată publicată de către un cetățean în mediul online. Mai...

ACTULIZARE/ ACCIDENT GRAV ÎN MARAMUREȘ – 4 victime, dintre care 3 copii, în Sarasău

Un accident rutier grav, în urma căruia au rezultat patru victime, a avut loc în urmă cu puțin timp pe raza localității maramureșene Sarasău. Potrivit...