AcasăActualitate112Cum a fost prins violatorul din Satulung, dat în urmărire generală după...

Cum a fost prins violatorul din Satulung, dat în urmărire generală după ce și-a abuzat nepoata de 6 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

În luna februarie a anului acesta, un bărbat din Satulung a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare după ce și-a violat nepoata în vârstă de numai 6 ani. Imediat după decizia instanței, Fechete Victor s-a făcut dispărut.

Pentru că bărbatul lucra ca șofer de TIR, s-a presupus că acesta a fugit din țară. Au urmat 6 luni de căutări în care bărbatul a reușit să se ascundă de Poliție chiar în țară. Potrivit Adevărul, Fechete a fost prins în 23 august din greșeală, în timpul unui control în trafic. Acesta se afla într-o mașină împreună cu concubina sa, care conducea autoturismul, pe DJ 107K, pe raza localității Gâlda de Jos din județul Alba.

Și-a violat nepoțica de numai 6 ani

Potrivit informațiilor judiciare, în perioada septembrie-octombrie individul de 39 de ani, „în timp ce se afla impreună cu persoana vătamată, minoră în vârstă de 6 ani în locuinţa sa, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa a exercitat acte de natură sexuală”.

Pentru fapta sa, la data de 17 februarie 2021, bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Baia Mare, la 4 ani închisoare, pentru agresiune sexuală. Fechete se află acum la Penitenciarul Aiud, unde își execută pedeapsa.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA