spot_img
AcasăEvenimentCULMEA... POLITIEI - Le-au desfiintat, acum le reinfiinteaza. Posturile comunale revin din...

CULMEA… POLITIEI – Le-au desfiintat, acum le reinfiinteaza. Posturile comunale revin din cauza infractionalitatii care a crescut

DISTRIBUIȚI

Vechea conducere a Politiei Romane a iesit cu surle si trambite in urma cu ceva vreme si a prezentat noua organigrama a politiei. Se dorea scaderea cheltuielilor astfel ca s-au desfiintat toate posturile de politie comunala si s-au infiintat Sectii de Politie Rurala care cuprindeau mai multe comune. Ei bine, marea revigorare a ministrului PDL de interne s-a dovedit a fi un mare fas. Infractionalitatea la nivelul rural din Romania a crescut ingrijorator in ultimii doi ani de zile, astfel ca acum se discuta tot mai aprins reiintarea posturilor de politie comunala.

Daca informatiile noastre se vor adeveri la nivelul judeţului Maramures vor fi reînfiinţate toate posturile desfiintate, câte unul pentru fiecare comună. Asta înseamnă că şi şefii de post îşi vor relua atribuţiile, după ce vor susţine un concurs pentru reocuparea funcţiei. Poliţiştii vor reveni în sate, cel mai probabil de la 1 septembrie 2012. Nu de alta dar in acest moment un echipaj de politie rurala trebuie sa patruleze zeci de kilometri iar eficienta este egala cu zero. Sa spunem ca un echipaj este in Mesteacan, iar hotul este in Mogosesti sau Miresu Mare. Pana ajung politistii infractorul este in judetul Salaj sau Satu Mare. Ramane de vazut ce va fi.

Vasile Dale

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA