AcasăNews AlertCU SUFLET MARE - 19 elevi de la Grupul Scolar Targu Lapus...

CU SUFLET MARE – 19 elevi de la Grupul Scolar Targu Lapus au donat sange pentru victimele exploziei din Sighetu Marmatiei

spot_img

DISTRIBUIȚI

19  elevi ai Grupului Şcolar Târgu Lăpuş, toţi peste 18 ani şi prof. Augustin Oniga, de la aceeaşi unitate de învăţământ, au donat astăzi sânge pentru pompierii răniţi în explozia de la Sighetu Marmaţiei. Elevii au răspuns astfel apelului umanitar adresat de lt. Radu Bodea, comandantul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş.  Un rol deosebit în organizarea acestei acţiuni l-a avut prof. Ovidiu Boga, directorul Grupului Şcolar.

Acţiunea va continua mâine, când elevi din clasa a XII-a de la Liceul Teoretic ”Petru Rareş“ din oraşul Târgu Lăpuş- director prof. Călin Micu, vor veni la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare ca să doneze sânge pentru victimele exploziei din Sighetu Marmaţiei.

Pompierii maramureşeni au donat sânge în cursul ultimelor două săptămâni, în cadrul unei acţiuni umanitare cu deviza “Cu viaţa mea apăr viaţa”, organizată cu ocazia zilei de 28 februarie- Ziua Protecţiei Civile din România.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA