AcasăEvenimentCU SPRIJINUL PRIMĂRIEI, PRIN SPAS BAIA MARE - Excursie de neuitat pentru...

CU SPRIJINUL PRIMĂRIEI, PRIN SPAS BAIA MARE – Excursie de neuitat pentru copiii cu sindrom down de la centrul Luchian

DISTRIBUIȚI

Ziua Mondială a Sindromului Down a fost marcată și în Baia Mare, în 21 martie. 7 copii și tineri beneficiari ai serviciilor oferite la centrului Luchian au avut parte, alături de părinții lor, de o zi plină de activități recreative.

Municipiul Baia Mare, prin Direcția de Asistență Socială, a organizat o zi de neuitat pentru copiii cu sindrom Down din cadrul Centrului Luchian. Împreună cu părinții și specialiștii Direcției de Asistență Socială, copiii au petrecut momente minunate la Centrul de Echitație și Hipoterapie Curtuiușu Mare. Plimbări în aer liber, activități de hipoterapie și distracție pe ATV-uri sunt câteva din surprizele pregătite pentru aceștia. Copiii au avut ocazia să admire și păunii, să cânte și să danseze.

Zâmbetul copiilor este un limbaj universal pe care oricine îl poate pricepe dacă dorește. Copii, adulți, oameni. Diferiți, dar totuși la fel. Egali. Iubim, suferim, ne bucurăm, sperăm, oferim, primim. Cât de mult primim! Zâmbete sincere de copii, bucurie care nu se poate măsura în cuvinte. Am avut plăcerea să îmi petrec ziua alături de o parte dintre copiii și tinerii de la Centrul Luchian pe care autoritatea locală, prin Direcția de Asistență Socială, îi susține prin diverse programe și proiecte, acțiuni.

După doi ani în care restricțiile impuse de pandemie ne-au ținut departe de evenimente, astăzi am reușit să marcăm așa cum se cuvine Ziua Mondială a Sindromului Down. Alături de copii, am petrecut momente minunate la Centrul de Echitație și Hipoterapie Curtuiușu Mare. Plimbări în aer liber, călărie și distracție pe ATV-uri, păuni care și-au etalat frumusețea și ne-au permis să le admirăm, sunt câteva din surprizele pregătite pentru ei. Cu tort, muzică și dans, cântec și speranță pentru multe alte zile atât de împlinitoare, împreună”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA