AcasăAdministrațieCU PARTICIPAREA JUDEȚULUI MARAMUREȘ - România – ţară-parteneră și invitat de onoare...

CU PARTICIPAREA JUDEȚULUI MARAMUREȘ – România – ţară-parteneră și invitat de onoare la FESPO Zürich 2018

spot_img

DISTRIBUIȚI

România deține pentru prima dată calitatea de țară parteneră și de invitat de onoare la Târgul Internațional de Turism FESPO Zurich, cea mai mare manifestare pentru public din Elveția, cu un număr de 60.000 de vizitatori și 600 de expozanți, care se desfășoară în intervalul 25 – 28 ianuarie 2018.

Participarea la această manifestare ne oferă şansa unei vizibilități crescute pe piaţa elveţiană, iar destinația turistică România este prezentată și în catalogul oficial al târgului, distribuit cu titlu gratuit tuturor vizitatorilor.

Delegația Ministerului Turismului în Elveția este condusă de Secretarul de Stat Bogdan Tomoiagă, demnitarul urmând să aibă întrevederi oficiale cu reprezentanți din domeniul turismului, atât din sistemul public cât și din cel privat. Consiliul Județean Maramureș este reprezentat de vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș, consilierii județenii Sorin Șunea și Ioan Buda, dar și de șeful Biroului de Turism și Salvamont din cadrul instituției, Dan Carpov.

Ministerul Turismului promovează destinațiile turistice  atractive ale României în cadrul unui stand amenajat, cu o suprafață totală de 130 mp. Elementul fundamental este o replică a porții de intrare în cetatea Alba Carolina, care marchează importanța istorică a Anului Centenarului. De asemenea, sigla Centenarului se regăsește pe toate suporturile de comunicare ale României de la acest Târgul Internațional de Turism. Programul în cadrul standului național cuprinde acţiuni de promovare a României ca destinație turistică precum: evenimente de tip business to business, seri tradiționale româneşti, momente artistice de dans și muzică populară oferite de Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” dar și de maestrul Nucu Pandrea. Ministerul Turismului își propune ca, împreună cu expozanții din standul național, să prezinte o gamă variată de produse turistice care îi pot convinge pe călători să aleagă România pentru a-și petrece vacanțele: pachetele de tip city break, turismul activ și de aventură, circuite culturale, ecoturism, turismul balnear și wellness.

Informații furnizate de către Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA