AcasăActualitateCU O SINGURĂ CONDIȚIE - Ucrainenii pot circula în UE fără vize

CU O SINGURĂ CONDIȚIE – Ucrainenii pot circula în UE fără vize

DISTRIBUIȚI

Ucrainenii pot circula în UE fără vize. De duminică, 11 iunie, ucrainenii pot circula liber în Uniunea Europeană, cu excepţia Marii Britanii şi Irlandei, fără să aibă nevoie de vize.

Există, însă, o condiție: să aibă pașapoarte biometrice, arată Libertatea. Evenimentul a fost sărbătorit de către preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, la un punct de trecere a frontierei al ţării sale cu Slovacia, iar liderul de la Kiev a primit o cheie simbolică a unei uşi de intrare în spaţiul Uniunii Europene, conform Digi 24.

CU O SINGURĂ CONDIȚIE Ucrainenii care au trecut frontierele terestre spre Slovacia, Ungaria sau Poloniaau stat la niște cozi uriașe. Potrivit presei ucrainene, marile aeroporturi din Uniunea Europeană au început să îi lase pe ucraineni să intre fără să verifice vizele.

Cetățenii din Ucraina pot rămâne în ţările comunitare pe o perioadă de 90 de zile, fără întrerupere.

Și Poliția de frontieră din România anunță că începând cu data de 11 iunie 2017, cetățenii Republicii Ucraina, titulari de pașapoarte biometrice, pot intra în România și ramâne pe teritoriul țării noastre fără a avea obligația de a deține viză, pentru șederi a caror durată totală nu depașește 90 de zile, în cursul oricarei perioade de 180 de zile.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA