AcasăEvenimentCu modestia și curajul binecunoscute, ATP Exodus continuă să dezvolte și să...

Cu modestia și curajul binecunoscute, ATP Exodus continuă să dezvolte și să se dezvolte, aducând un nou mare producător în Maramureș

DISTRIBUIȚI

ATP Motors sărbătorește anul acesta 10 ani de existență. Și cum ar putea fi sărbătorit mai frumos succesul decât punând încă o piatră la temelia uneia dintre cele mai trainice și serioase afaceri din Maramureș. Marți, 5 iunie 2018, ATP Exodus împreună cu noul partener, Cefin Trucks, au marcat deschiderea oficială a sediului Ford Trucks în Baia Mare. Evenimentul a reunit partenerii, dar și reprezentanții celor mai importante  instituții din județ, clienți și apropiați în cadrul unui eveniment care a subliniat încă odată valorile care stau la temelia ATP Exodus: seriozitate, curaj, putere, modestie, deschidere spre nou și frumos. Față de alte evenimente de genul, lansarea noului parteneriat nu a fost unul ieșit din comun de fastuos, ci unul de bun simț. La fel ca ultimii zece ani în care cu modestie și mult curaj, echipa ATP Exodus a continuat să dezvolte și să se dezvolte, acceptând provocări din ce în ce mai mari, punându-și amprenta pe viața economică dar și socială a Maramureșului.

Președintele și CEO-ul ATP Exodus a lansat un apel reprezentanților autorităților locale și naționale

Gazdele au primit invitații cum se cuvine și, mai important, pe lângă bucuria anunțării noului parteneriat, au fost lansate idei și proiecte de viitor care vor cântări mult în dezvoltarea economică a Maramureșului. S-a discutat și despre nevoia de implicare a autorităților locale și județene pentru a asigura infrastructura necesară, conexiunile care să deschidă și mai mult orașul și județul nostru înspre țările din proximitate.

Mircea Cirț, CEO ATP Exodus:Am împlinit un deceniu ca și dealership auto, am crescut frumos și, în primul rând, sănătos pe piața regională și chiar națională pe anumite brand-uri. Știm că nu întâmplător Ford Trucks a ales să fie alături de noi în parteneriat. Ca să asigurăm succesul maxim al acestui parteneriat trebuie să mai fac o mențiune: competențele și puterea noastră trebuie să fie susținute de o infrastructură corespunzătoare. (…) Cu referire la conexiune, nevoia de conectare rutieră și conectare aeriană e absolut vitală. Așa vom putea vorbi de succes în viitor, așa vom putea rămâne prezenți pe harta țării și așa ne vom putea imagina o zonă de Nord a României dezvoltată. Vrem ca Baia Mare să fie nod rutier de autostrăzi și aerian. Nod care să lege Ungaria de Moldova și Ucraina de Sud-ul României. Ne dorim ca cel târziu în 2022 să avem această infrastructură și când spun aceasta cred cu toată tăria că e posibil. Și nu doar noi, cei din conducerea țării vor apleca urechea și vor lua măsuri. Ne dorim un aeroport de referință care să deservească investitorii care ajung în zona noastră, iar regiunea noastră, prin implicarea noastră, a tuturor, să devină o regiune de referință. O regiune care să atragă forță de muncă așa încât, în câțiva ani, între șapte și opt, să dublăm populația acestui județ. Eu, ca și antreprenor cu o activitate intensă aici, în locul în care m-a pus Dumnezeu, loc pe care îl prețuiesc, voi continua să apelez și să vă reamintesc dumneavoastră, celor care aveți pârghiile necesare implementării acestor obiective strategice, aceste vise comune, amintindu-vă că, unindu-ne forțele și colaborând împreună pentru oraș, pentru regiune, pentru țară, vom reuși și vom fi mai mult decât biruitori. Și totodată vreau să transmit că am voința să cresc afacerile în această zonă, ATP Exodus venind cu investiții an de an, demonstrând că ceea ce începem ducem la bun sfârșit”.

Reprezentanții Guvernului în Maramureș susțin apelul lansat de omul de afaceri Mircea Cirț

Prin cuvântul exprimat cu ocazia lansării Ford Trucks în Baia Mare, prefectul de Maramureș, Vasile Moldovan, dar și subprefectul Alexandru Cosma, susțin apelul lansat de omul de afaceri Mircea Cirț spunând că se fac eforturi comune pentru dezvoltarea infrastructurii și deschiderea unor noi conexiuni rutiere.

Acest parteneriat între ATP Exodus și Ford Trucks sper să fie un început bun, un început care să ne dea speranțe, așa cum a spus și domnul director, să avem infrastructură și aeroport. Să știți că, atât noi, Instituția Prefectului cât și Consiliul Județean și Primăria Baia Mare facem eforturi susținute zi de zi, facem presiuni la Guvernul României să ne sprijine. Se lucrează, se aduc bani, vin bani în Maramureș. Maramureșul este un brand și trebuie tratat ca atare și sperăm, așa cum își dorește și domnul director, nu în șapte ani – până în cinci ani să putem să ne îndeplinim visul. Vă mulțumesc, vă felicit pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea noastră, pentru Maramureș”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

Vreau să îi mulțumesc președintelui Mircea Cirț pentru activitatea care a făcut-o și o face în continuare în Maramureș, să-i felicit întreaga echipă, să-l felicit pentru familia cu care a început această afacere de familie care s-a extins în România și în Europa. Vreau să felicit reprezentanța Ford care astăzi s-a gândit că, împreună cu ATP Exodus, cu Mircea Cirț, poate să deschidă la Baia Mare un brand care să facă bine ambelor firme și, implicit, maramureșenilor. Nu-i puțin adevărat că toată lumea are impresia că doar familia Cirț și cei ce lucrează în acest business beneficiază de pe urmele muncii lor, dar să știți că adevărul este mult mai amplu și mai adevărat. Noi, maramureșenii, suntem de o sută de ori mai mulți decât familia, care beneficiem de acest lucru. Pentru asta vrea să îi mulțumesc însutit și înmiit acestui om extraordinar, acestui maramureșean al nostru. Am primit cu mare plăcere invitația să fiu astăzi alături de președintele Cirț și de această firmă extraordinară din postura de reprezentant al Instituției Prefectului. Vreau să-l asigur cu tot respectul și cu toată prietenia pe Mircea Cirț că acele gânduri pe care le-a exprimat ca o dorință a dezvoltării infrastructurii rutiere și aviatice la nivelul județului, le avem și noi”, a spus Alexandru Cosma, subprefectul județului.

Reprezentanții autorităților județene și ai municipalității băimărene, alături de ATP Motors

Doru Dăncuș, vicepreședinte Consiliul Județean:Mircea Cirț este omul care sfințește locul. Vreau să-i felicit pe cei care au reușit să îl convingă că, în Baia Mare, Ford Trucks merită să fie pe piață și să fie distribuitor la această zonă de Nord-Vest. Cred că este o alegere perfectă, este o îmbinare între tot ceea ce înseamnă performanța, calitatea, atât a produselor pe care astăzi le avem expuse cât și a know-how-ului și a experienței expertizei de care ATP Motors, ATP Exodus a dat dovadă în acești peste 20 de ani de existență. Pentru noi, ca și autoritate județeană, este o reală bucurie să vedem că oameni de afaceri, investitori, vin în Maramureș. Chiar dacă suntem probabil un pic mai în urmă în ceea ce privește infrastructura. Îi invit pe toți să cunoască Maramureșul, cu aceste autotractoare care cu siguranță vor străbate drumurile modernizate, dar în prima fază drumurile în lucru ale Maramureșului. Sunt sigur că ne vom întâlni și cu alte ocazii, cu alte și alte provocări pe care dumneavoastră, cei de la ATP Exodus, ATP Motors, o să ni le oferiți”.

Noemi Vida, viceprimar Baia Mare:Un cuvânt cheie am reținut, mai ales din cuvintele domnului Cirț: echipă, familie. Cred că acesta este cel mai important lucru. Avem țeluri comune. Dumneavoastră sunteți o echipă foarte frumoasă și foarte tânără. Pentru că, după cum știți, Baia Mare este Capitala Tineretului din România, vă invit să ne fiți alături la acest proiect mare al municipiului Baia Mare și să încercăm parteneriatele public-private. Eu întotdeauna am susținut că o administrație publică, fie ea locală, județeană, nu poate să rezolve tot. Avem nevoie de parteneri, avem nevoie de ONG-uri, de societate civilă, de societăți comerciale. Numai împreună putem să facem lucruri frumoase”.

ATP Motors, unic furnizor de servicii vânzare și post-vânzare Ford Trucks pentru zona Baia Mare – Oradea

Seriozitatea și profesionalismul dovedite pe parcursul anilor de către echipa ATP Exodus au adus pe lângă beneficii personale și publice și noi provocări. Prin parteneriatul cu Cefin Trucks, ATP Exodus ridică ștacheta și devine unic furnizor de servicii vânzare și post-vânzare Ford Trucks pentru zona Baia Mare – Oradea.

Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks:Eu nu am avut niciodată nici un dubiu, când am preluat mandatul lui Ford Trucks pentru România, că cel mai bun partener aici este ATP Exodus. Mircea trebuie să ne confirme faptul că l-am curtat foarte mult. E o curtare meritată pentru că, în special pentru camioane, nimic nu poate fi improvizat. Un vânzător bun poate să vândă o mașină, poate să vândă echipament, dar un camion are nevoie de un serviciu post-vânzare de mare calitate pentru a putea face aceste investiții cât mai profitabile”.

Datorită ATP Exodus, unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele din lume ajunge în Baia Mare

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele din lume, iar faptul că, datorită parteneriatului cu ATP Exodus, ajunge în Baia Mare, este de apreciat. Cifrele subliniază încă o dată acest lucru.

Selim Yazici, Managing Director South East Europe and Balkans, Ford Trucks:Anul trecut am atins pragul de 6,9 miliarde de dolari, dintre care aproape 5 miliarde au provenit din vânzările din export. Avem peste 11.500 de angajați, dintre care 1.500 sunt destinați special pentru cercetare și dezvoltare. Numărul nostru de distribuitori a crescut. În 2015 aveam 17 distribuitori pe tot globul. În 2016 numărul acestora a crescut la 21, în 2017 la 29 și pentru 2018 sperăm să ajungem la 41 de distribuitori”.

Mai multe despre noul parteneriat și serviciile oferite de reprezentanța Ford Trucks Baia Mare prin ATP Exodus, AICI.

 

Adrian Barbur/ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA