AcasăEvenimentSportCU FRUNTEA SUS - Înfrângere pentru BCM Baia Mare în Cupa României

CU FRUNTEA SUS – Înfrângere pentru BCM Baia Mare în Cupa României

DISTRIBUIȚI

CU FRUNTEA SUS  BCM Baia Mare a pierdut și partida retur din Cupa României. Formația băimăreană nu a reușit să se impună în fața celor de la BC Timișoara, aceștia din urmă calificându-se în etapa următoare a competiției. Și în această partidă, la BCM Baia Mare s-a evidențiat sârbul Milos Macura care a contribuit cu 17 puncte la scorul final al partidei.

Confruntarea dintre BCM Baia Mare și BC Timișoara s-a terminat cu rezultatul de 74-103.

PROPUNEREA LUI PORUMBOIU – Cristi Balaj este cel mai potrivit de președinte al CCA!

În partida din returul primei manșe a Cupei României, pentru BCM Baia Mare au evoluat și ultimele două achiziții ale echipei. Este vorba despre sârbii Luka Pajkovic și Marko Pavlovic. Alături de Milos Macura au mai marcat Adrian Movileanu (16 puncte), Luka Pajkovic (11 puncte), Vlad Dumitrescu (8 puncte), Lucian Țibârnă și Marius Ciotlăuș (câte 6 puncte fiecare), Michael Smith și Marko Pavlovic (câte 4 puncte fiecare) și Vasile Dunca (2 puncte). BCM Baia Mare a reușit să se impună doar în sfertul trei în fața celor de la Timișoara (17-31, 20-23, 23-20, 14-29).

„Din păcate echipa din Timişoara a fost o nucă prea tare pentru noi în această dublă manșă, ei fiind o specialistă a Cupei României. În ultimul deceniu BC Timișoara a jucat trei finale de Cupa României, câștigând una dintre ele. Mulțumim publicului pentru susținere. Un lucru îmbucurător au fost cele 362 de bilete vândute, demonstrând că noi, băimărenii, suntem iubitori de sport”, au arătat reprezentanții clubului BCM Baia Mare.

SCHIMBARE SURPRIZĂ – Ambros Martin este noul antrenor al naționalei de handbal feminin, Ryde a fost demis!

Pentru BCM Baia Mare urmează o pauză de 10 zile până la următorul meci oficial. În data de 15 octombrie echipa băimăreană va face deplasarea la Oradea pentru partida cu CSM Oradea. Meciul din 10 octombrie de pe teren propriu în compania celor de la Phoenix Galați va fi reprogramat. Partida a fost anulată din cauza unor probleme ale lotului gălățean.
Credit foto: Paul Ursachi

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA