Acasă Actualitate 112 CU FOCURI DE ARMĂ - Poliţiştii de frontieră au prins un contrabandist...

CU FOCURI DE ARMĂ – Poliţiştii de frontieră au prins un contrabandist ucrainean la Câmpulung la Tisa

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră maramureșeni au descoperit și confiscat, în urma unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, 6.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană și au depistat un cetățean ucrainean, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.


În 31 ianuarie, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău – ITPF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 05.00, polițiștii de frontieră au observat pe raza localității Câmpulung la Tisa, jud. Maramureș, cinci persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, prin apa râului Tisa.

Ajunse pe malul românesc, acestea au început să transporte către interiorul țării colete voluminoase, moment în care polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora.

Observând patrula poliției de frontieră, bărbații au abandonat coletele și s-au îndreptat spre teritoriul statului vecin, lucrătorii noștri reușind reținerea unui cetățean ucrainean.

Pe timpul acțiunii, polițiști ide frontieră au tras un foc de avertisment în plan vertical, deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce.

Totodată, au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar la locul faptei au fost descoperite opt colete cu țigări de proveniență ucraineană.

Drept urmare, s-a luat măsura conducerii cetățeanului ucrainean, împreună cu baxurile cu țigări, la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor, s-a constatat că acestea conțin 6.000 pachete țigări, marca Marble, în valoare de peste 70.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.

În continuare, se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Informaţoii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

DE PE LA NOI… – Tânăr din Baia Mare, amendat de polițiști după ce a inserat logo-ul unui site de firme porno pe o...

Epoca în care oamenii erau exploatați, asupriți, în care nu își puteau exprima liber opiniile, în care privilegiile erau împărțite după diferite criterii care...

CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ – Doi tineri acuză fiul și nepotul unui candidat PMP că i-au agresat pentru că… nu ar fi votat pe...

Caz absolut șocant în comuna maramureșeană Repedea. Doi tineri din localitate susțin că ar fi fost agresați de către fiul și nepotul unui candidat...

LEGE NOUĂ – Racordare gratuită și în timp scurt la gaze, pentru consumatorii casnici

Racordarea la gaze va fi gratuită pentru toate persoanele fizice, indiferent unde e locul de consum, și se face în cel mult 90 de...

INFORMARE OFICIALĂ – Situația actualizată a școlilor din Maramureș în contextul pandemiei de Coronavirus

CJSU a aprobat noile scenarii de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș s-a reunit în ședință extraordinară și...

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN MARAMUREȘ – Cadavrul unui bărbat, găsit în spatele unui bloc în Sighetu Marmației

Ieri,polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că în spatele unui imobil situat pe strada Unirii din municipiu se află...