AcasăEvenimentMOȘUL, LA ȘCOALA DIMITRIE CANTEMIR - Acțiunea derulată de administrația băimăreană a...

MOȘUL, LA ȘCOALA DIMITRIE CANTEMIR – Acțiunea derulată de administrația băimăreană a adus bucurie pentru peste 400 de copii

DISTRIBUIȚI

Moșul a ajuns vineri, 11 decembrie, la elevii de la Școala cu clasele I-VIII „Dimitrie Cantemir” din Baia Mare. Acțiunea „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare” i-a făcut fericiți pe 470 de micuți. Plini de emoție, elevii s-au bucurat în momentul în care l-au văzut pe bătrânelul cu suflet blând.

Acțiunea are loc pentru al patrulea an consecutiv iar în cursul acestei luni peste 15.000 de copii din sistemul de învățământ preșcolar și cel școlar primar vor primi daruri de la Moș Crăciun.

mos1Elevii de la Școala cu clasele I-VIII „Dimitrie Cantemir” l-au așteptat pe Moș Crăciun în glas de colinde. Fericiți că bătrânelul care aduce daruri tuturor copiilor a ajuns și la ei, micuții au început să își dea cu părerea despre cum este Moș Crăciun.

„Moșul a venit la mine cu cadouri și eu sunt foarte fericit. Eu sper că am fost cuminte. Eu așa cred că am fost cuminte. Mi-aș dori să nu uite Moș Crăciun de mine atunci când vine la mine acasă. I-am cerut niște bombonele. Atâta tot”, a spus Andrei.

„Până acum a fost pe la mine doar Moș Nicolae. Moș Crăciun a ajuns mai repede la școală dar când vine la mine acasă îmi doresc să îmi aducă un playstation și niște dulciuri. Eu cred că astăzi Moș Crăciun a ajuns la mine la școală fericit, bucuros și emoționat. Și m-a făcut și pe mine foarte fericit”, a spus Adrian.

mos2Acțiunea „Moș Crăciun vine la toți copiii din Baia Mare” are loc anual la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș și este sprijinită de Consiliul Local.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA