AcasăEvenimentCU ARMELE LA VEDERE - Mascații patrulează în zona Gării CFR și...

CU ARMELE LA VEDERE – Mascații patrulează în zona Gării CFR și în zonele aglomerate din Baia Mare (VIDEO EXCLUSIV)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Măsuri speciale în marile oraşe din România. Forțele de ordine patrulează străzile şi veghează la liniştea cetăţenilor, cu armele la vedere. Este una dintre măsurile de siguranţă luate de autorităţi după atentatele din noiembrie de la Paris.

Prezenţa trupelor speciale ale poliţiei nu i-a deranjat pe călătorii care au tranzitat Gara CFR Baia Mare. Măsuri speciale de siguranţă au fost luate în toate locurile aglomerate.

În Baia Mare, trupele speciale monitorizează toate locurile aglomerate și țin permanent legatura cu ofițerii de informații. Acțiunile lor se vor intensifica zilele următoare. De altfel, aseară mascații au fost prezenți cu armele la vedere în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare, dar și în zona barurilor de pe strada Școlii.

mascati gara cfr 3Forţele de ordine au realizat o campanie de informare a pasagerilor cu privire la măsurile de siguranţă pe care trebuie să le ia pe parcursul călătoriei, și nu numai.

ACTUALIZARE

În perioada 31.12.2015 – 04.01.2016, poliţiştii maramureşeni vor fi la datorie pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru a preveni producerea de accidente cauzate de nerespectarea normelor rutiere. Aproximativ 200 de poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi şi substanţe periculoase vor acţiona zilnic în această perioadă. În zonele aglomerate sau în cele în care se anticipează prezenţa unui public numeros, vor fi prezenţi şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Poliţiştii rutieri recomandă tuturor participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie pe drumurile publice, astfel încât să nu fie implicaţi în accidente rutiere. Totodată, poliţiştii de la Biroul Transporturi Maramureş sfătuiesc persoanele care se deplasează cu trenul să ia măsurile minime de asigurare a bunurilor personale pentru a nu deveni victime ale hoţilor. Apropierea Revelionului constituie întotdeauna prilej de bucurii şi emoţii. Cu această ocazie, fiecare dintre noi îşi programează atât cumpărături, cât şi deplasări de la domiciliu, în minivacanţe sau vizite la prieteni ori rude. Pentru ca petrecerea sărbătorilor să fie liniştită şi fericită, poliţiştii maramureşeni vă recomandă să aveţi în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie.

În cazul în care plecaţi de la domiciliu, indiferent de perioada în care lipsiţi, pentru ca revenirea să vă fie lipsită de surprize neplăcute, nu neglijaţi următoarele aspecte:

–        rugaţi un vecin de încredere să ţină sub observaţie casa şi să anunţe imediat poliţia dacă observă o persoană suspectă care stă fără motiv în faţa uşii sau care încearcă să deschidă uşa;

–        spuneţi numai persoanelor de încredere când plecaţi de acasă pentru mai multe zile;

–        închideţi şi asiguraţi la plecare toate uşile şi geamurile casei, uşa de la balcon, geamul de aerisire de la baie; 

–        obiectele de valoare sau banii vor fi întotdeauna în atenţia infractorilor, deci nu le lăsaţi în locuinţă. 

În noaptea de Revelion:

–        evitaţi persoanele în stare de ebrietate;

–        nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi şi nu le permiteţi să consume alcool;

–        alegeţi drumurile intens circulate, luminate şi evitaţi zonele în construcţie, parcurile pustii şi străzile lăturalnice;

–        deplasaţi-vă în grup şi nu răspundeţi la provocările altor persoane;

–        nu acceptaţi compania persoanelor necunoscute.

Pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor, apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

Reţineţi cât mai multe detalii despre autor: înfăţişare, particularităţi, direcţia în care a fugit, numărul de la autoturismul folosit de acesta, complici etc. şi comunicaţi toate amănuntele poliţiei.

Poliţiştii maramureşeni urează tuturor cetăţenilor sărbători fericite, în pace şi linişte, alături de cei dragi!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA