AcasăActualitate112CRUZIME FĂRĂ MARGINI – Mai mulți romi, filmați în Dej în timp...

CRUZIME FĂRĂ MARGINI – Mai mulți romi, filmați în Dej în timp ce maltratau doi câini (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

CRUZIME FĂRĂ MARGINI   Imagini greu de privit în această dimineață pe un câmp din spatele unei benzinării din Dej. Mai multe persoane aruncau doi câini într-o baltă, că pe niște bucăți de lemn. Celor care au demonstrat că nu au niciun gram de sentimente față de animale, nu le-a păsat nici faptul că patrupezii au scheunat de spaimă și de durere din cauza căzăturilor dar nici de atenționările privitorilor, care le-au spus în repetate rânduri să se oprească, deoarece sunt filmați.

Imaginile au ajuns și la asociația de protecție a animalelor „Anima Pro Terra” Dej, care imediat după ce le-a vizionat și-a dat seama că este vorba de un act de cruzime împotriva animalelor.

Doi reprezentanți ai asociației au mers de îndată la fața locului și au găsit mai multe persoane de etnie romă care locuiau într-un cort improvizat, alături de mai mulți câini și pui de pisică. În momentul în care au fost întrebați despre comportamentul pe care l-au avut mai devreme asupra celor doi câini, proprietarii acestora au spus plini de seninătate și satisfacție că au vrut doar să-i scalde, pentru a se răcori, arată Dejeanul.ro.

Reprezentanții asociației Anima Pro Terra au luat cele două cățele în vârstă de 4 luni, pe care le vor deparazita și mai apoi le vor da spre adopție.

De asemenea, cei de la asociație au mai luat o altă cățea, matură, care după ce va fi sterilizată, va fi înapoiată proprietarilor, însă aceștia vor supraveghea dacă va fi crescută în bune condiții. Tot astăzi, de la aceleași persoane au fost luați mai mulți pui de pisică, urmând a fi crescuți de cei de la asociație și în cele din urmă oferiți spre adopție.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA