Acasă Actualitate 112 CRUZIME FĂRĂ MARGINI ÎN BISTRIȚA – Cățel torturat și cu săgeți înfipte...

CRUZIME FĂRĂ MARGINI ÎN BISTRIȚA – Cățel torturat și cu săgeți înfipte în cap și piept. Veterinarii au reușit să-i salveze viața

DISTRIBUIȚI

CRUZIME FĂRĂ MARGINI ÎN BISTRIȚA  Viața unui cățeluș atârnă de un fir de ață după ce niște persoane l-au torturat fără niciun pic de milă. Acesta a ajuns la adăpostul public din Bistrița împușcat în cap și în plămâni. Imaginile sunt șocante.

Un biet animal a fost torturat în adevăratul sens al cuvântului, însă autorii nu se cunosc deocamdată. O voluntară din cadrul adăpostului pentru căței din Bistrița a povestit scenele dureroase pe care le-a văzut ieri. Medicul veterinar Toni Varga a adus la adăpost un câine împușcat cu săgeți în cap și în plămâni. Acesta l-a operat în cabinetul său, însă încă există riscul ca plămânul afectat să se infecteze.

Maria Urs, voluntara care a luat legătura cu redacția noastră, a luat cățelul și l-a dus la o prietenă care va avea grijă de el până când acesta se va pune pe picioare. Deocamdată, mănâncă și bea apă, însă riscul de infecție există.

Maria a făcut public cazul și a declarat pentru Bistrițeanul.ro că a fost găsită o familie adoptivă după ce a postat pe Facebook un mesaj însoțit de fotografii:

Bistrița, România. Acest câine tocmai a fost împușcat in cap pentru distracție. A fost găsit si transportat imediat la un cabinet veterinar. Încă e prea devreme sa știm daca va supraviețui unei asemenea atrocități.”

Adăpostul din Bistrița colaborează cu asociații din Germania, astfel încât o familie de nemți îl așteaptă pe cățel acolo după ce starea lui va fi stabilă. Acum, rămâne de văzut dacă persoanele care și-au bătut joc de el vor fi găsite și trase la răspundere.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA