AcasăEvenimentSportCROS PE ŞOSEA – Rezultate remarcabile obţinute se sportivii de la Știința...

CROS PE ŞOSEA – Rezultate remarcabile obţinute se sportivii de la Știința Electro Sistem Baia Mare la Supermaratonul Secuiesc

DISTRIBUIȚI

CROS PE ŞOSEA  La Miercurea Ciuc s-a desfășurat, recent, tradiționala competiție de cros pe șosea Supermaratonul Secuiesc, concurs ajuns în acest an la ediția cu numărul 16 și care coincide ca în fiecare an cu sărbătoarea orașului.


Întrecerea constă în alergarea distanței dintre localitățile Miercurea Ciuc și Tușnad (și retur), individual sau în echipe de câte patru sportivi (fiecare parcurgând succesiv câte un sfert din distanță).

La start se prezintă an de an foarte mulți competitori, atrași în primul rând de premiile în bani puse la bătaie cu generozitate de autoritățile locale și de sponsorii competiției, dar și de o întrecere foarte frumoasă și bine organizată.

Un impediment în desfășurarea în bune condiții din acest an a acestei competiții a fost căldura excesivă din această perioadă.

Orientariştii băimăreni de la Știința Electro Sistem Baia Mare sunt obișnuiți să performeze în orice condiții climaterice, așa că s-au prezentat cu mult curaj la startul competiției în trei ștafete, toți componenții fiind foarte tineri, între 15 și 19 ani, mai puțin antrenorul clubului, care a făcut și el parte dintr-o ștafetă.

În aceste condiții rezultatele obținute de ei au fost foarte bune, urcând pe podiumul de premiere cu toate ştafetele din care au făcut parte.

Rezultate obținute

Clasament general

Masculin: Locul II: Biro Alexandru, Mate Sergiu, Sebestyen Istvan, împreună cu Țânțar Mihai (Baia Sprie); Locul VI: Crișan Ionuț, Iacob Adrian, Peleș Vlad, Cătană Alexandru. Ștafeta a obținut și locul I în categoria M sub 18 ani
Feminin: Locul II: Culcean Roxana și Tecă Alina, în ștafetă cu Dobrița Ionela (Cluj Napoca) și Ene Melania (Miercurea Ciuc).

Rezultatele obținute sunt cu atât mai meritorii dacă ținem cont de faptul că sportivii au luat startul cu o zi înainte de a participa la cea de-a XI-a etapă din cadrul Campionatului Național de Parc Oraș de la Brașov, unde și acolo au obținut rezultate foarte frumoase și puncte prețioase în clasamentul general.

Locuri I: Vădean Cătălin la M14, Biro Alexandru la M18, Tecă Alina la F18
Locuri II: Roman Alexandra la F14
Locuri III: Peleș Vlad la M18
Locuri IV: Mate Sergiu la M21, Culcean Roxana la M21, Crișan Ionuț la M18
Locuri VI: Iacob Adrian la M18

Următoarea competiție majoră de Orientare în Alergare la care va participa CS Știința Electro Sistem Baia Mare va fi Campionatul Național în probele individuale și de ștafetă de la Victoria, competiții ce se vor desfășura la sfârșitul lunii august.

Până atunci, opt componenți ai clubului sportiv vor reprezenta România la Campionatele Europene de Sud Est, întrecere ce se va desfășura în perioada 22-27 august în Muntenegru.

Informaţii furnizate de CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA